Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Mlode matki prosze o troche samokrytyki.

Polecane posty

Nie mam nic przeciwko dzieciom i mlodym matkom ale to co dzis zobaczylam poruszylo mnie. Poszlam dzis do kosciola, a ze na dworze byla sliczna pogoda postanowilam wejsc do kosciola dopiero tuz przed rozpoczeciem mszy, tak jak zreszta prawie wszyscy ludzie. I tak sobie stoimy wszyscy przed kosciolem a tu nagle idzie 20 letnia mamusia ze swoim 6. miesiecznym dzieckiem w wozku. W dekoldzie takim jak ona miala to ja nie wiem czy bym poszla na disco:/ Jej wielkie, takie \"mleczne\", miekkie piersi doslownie wyskakiwaly z bluzki, chwilami mozna bylo zobaczyc brodawki, oczywiscie ku zgorszeniu starszych pan i radosci 10. latkow. Laska najwyrazniej chciala pokazac jak przez ciaze powiekszyl sie jej biust (dawniej miala cos pomiedzy A a malym B na oko). Ale nie to jest najlepsze. PO jakichs 5 minutach dziecko zaczelo okropnie krzyczec, a laska normalnie bez zadnego zastanowienia wyciagla ta wielka, zylasta piers i zaczela karmic dziecko. Ja rozumiem ze nic co ludzkie nie powinno nam byc obce, ze ojciec dziecka byl rozczulony tym widokiem, ale my nie! I prosze nie wmawiac ze mozna bylo nie patrzec, bo wedlug mnie to ona sie zachowala niestosownie. Nie musiala przeciez isc do kosciola z takim malenkim dzieckiem! Jak nie miala go przy kim dostawic to mogla nie isc w ogole, bo i tak nic z tej mszy nie wyniosla siedzac na murku pod kosciolem, gdzie nic nie slychac. Lepiej mogla isc z tym dzieckiem do parku, ogrodu czy gdzie chciala, ale niekoniecznie do kosciola. A przynajmniej ubrac sie jakos bardziej stosownie, isc karmic dziecko za kosciol gdzie nie ma ludzi (kilkadziesiat metrow do przejscia) albo przynajmniej zaslonic sie czyms!

Gość yerywryw
popieram

Gość za to ty prawdziwa
katoliczka zgodnie z wiara postanowilas ja skrytykowac bo ty bys zrobila inaczej:O zgodze sie ze to nie jest przyjemny widok ale skoro nie masz dzieci nie wypowiadaj sie bo nie wiesz jak czasem trudno jest uspokoic dziecko ktore wlasnie w najmniej odpowiednim momencie chce cyca:O

Gość oj lolitka
zazdrosc cie zrzera zazadroscisz jej pieknego biustu

Gość wwrrr
komentarze jak zawsze na poziomie :o

Gość wwrrr
"piersi doslownie wyskakiwaly z bluzki, chwilami mozna bylo zobaczyc brodawki" jesli dla was taki widok w kosciele to cos normalnego...

Nie mam czego zazdroscic, bo i bez karmienia mam biust 70G. Rozumiem ze trudno jest uspokoic dziecko, ale jak mowilam mogla przejsc te kilkadziesiat metrow za kosciol, gdzie by nikt na nia nie patrzyl, mogla sie czymkolwiek zakryc. Albo mogla nie isc do kosciola, bo pod murkiem nie ma naglosnienia i nie slychac mszy, wiec jaki byl sens w tym ze poszla tam i tylko wywalila piers przy wszystkich? Jak chciala isc z dzieckiem na spacer mogla wybrac inne miejsce naprawde.

Widze ze odezwala sie osoba na poziomie, ktora umie tylko wyzywac od suk. Chyba sie cos w zyciu nie ulozylo i musi wyladowac swoja zlosc na forum:/ I sa chyba jakies normy jak trzeba isc ubranym do kosciola, do teatru a jak mozna na disco.

Gość coin5
Taaa, na pewno jej zazdrosci wielkich wymion, zylastych cyckow, ktore stana sie obwislymi workami, kiedy przestanie karmic:D

Gość popieram to niestosowne
Nie mam nic przeciwko karmieniu dzieci np w parku itp, sama tak robie ale staram sie pojsc w ustronne miejsce i zaslaniam cycka pieluszką tetrową. Takie zachowanie jak opisala lolitka jest nie na miejscu, zwlaszcza pod kosciolem. Laska przyszla sie wylansowac a nie pomodlic, mogla nakarmic dziecko przed przyjsciem

Gość a co cie to obchodzi
MOGŁASSIE NIE PATRZEC TYLKO MODLIC DO BOGA!!!!!!!!!!!!!!

Gość popierammmmm
a ona jak przyszła do kościoła to niechby się modliła, a nakarmić dziecko mogła przed pójściem do kościoła. Po co przyszła po to aby pokazać te swoje wielkie wymiona.

Gość TAK TO JEST......
jak sie patrzy tam gdzie nie trzeba

Gość lolitka lolitka
rzeczywiscie jakbys byla homo to bys nie zwracala uwagi na babki tylko facetow

Gość wlasnie nie powinno
cie to interesowac a moglas sie patrzec gdzie indziej i sluchac co ksiadz mowi a nie zeby ci galy skakaly tam gdzie nie trzeba

Gość bbnmmmm
e katoliczki z wywalonymi cycami i gołymi tyłkami nie do kościoła tylko do domu publicznego. Trzeba umieć się zachować w każdym miejscu, a jak ktoś nie umie to niech siedzi w domu. Nic was ci wasi rodzice nie wychowali, jedynie co wyhodowali.

Gość lolitka nie wtykaj nosa
tam gdzie nie trzeba wio na spacer zobaczysz pelno lasek rozebranych

Kolejnej osobie powinnam polecic nauczyc sie czytac ze zrozumieniem! Jak pisalam stalam na dworze przed msza a potem weszlam do srodka, wiec nie wiem jak mialam sluchac ksiedza gdy on jeszcze nic nie mowil. Ze na spacerze mozna zobaczyc mnostwo rozebranych lasek to wiem, ale kosciol to nie spacer.

Gość schowane cyceeeee
uważam takie zachowanie za bardzo naganne.

Gość kitusbajdus
Zgadzam się z Lolitką- mój synek jutro skończy 2 tyg, ściągam pokarm z piersi i dostaje butlą bo straszny żarłok i z piersi się nie najadał , czasem dostaje cyca w domu ale to raczej żeby się poprzytulać. Uważam, że świecenie cyckami przy ludziach jest co najmniej niestosowne i na wyjście można jedzonko ściągnąć albo oddalić się od ludzi lub przynajmniej zakryć.

Gość niumac
a mnie nie rusza taki widok matko dziewczyna nakarmila dziecko na murku przed kosciolem-nie w kosciele poza tym jakby karmila dzieco do 2 lat to tez nie powinna chodzic do koscila w tym czasie bo karmi? puknij sie w glowe... widze ze nie samo karmienie cie poruszylo ale chyba ten duzo wiekszy biust niz twoj :-/

Gość Hare Kali
jak na moje oko to z ciebie lolitka jest kryptolesbijka, skoro aż tak nie mogłaś oderwać oczu od jej (osz kurde i jeszcze ten rozfantazjowany opis piersi dziewczyny :D ) mlecznego biustu, oraz zrobił na tobie takie wrażenie, że aż musiałaś to napisać na forum :D Nie wstydź się to nic złego...każdy ma jakieś perwersje :D Swoją drogą to urocze, że laska która tak gorliwie biega do kościółka występuje pod pseudonimem lolitka, absolutnie nie mającym nic wspólnego z erotyką :D

Gość Hare Kali
15:39 gowno cie to powinno intereswac kto w czym chodzi i co robi zajmij sie soba O! myślę że ten, ot wydawałoby się banalny komentarz idealnie oddaje cały sens wszystkich podobnych sytuacji z tą włącznie :P

Gość banditqueen
wy debile :O temat jest o niewychowanej matce a nie o religijnosci autorki. czytac nie umiecie?

Gość banditqueen
poza tym co to za gadanie ze jak ktos jest katolikiem to nie moze krytykowac :O jacys porabani jestescie

Gość Hare Kali
skoro autorka zajmuje się rozstrzyganiem czy matka była czy nie wychowana, to my równie dobrze możemy zając się kwestią jej religijności ;]

Gość banditqueen
i w ten sposob robicie z siebie kretynow :O nie potrafiących nawet czytać ze zrozumieniem czy wyciągać proste wnioski

Gość Hare Kali
autorka prosiła młode matki o samokrytykę, a kto zajmie się samokrytyką lolitki modlącej się w kościelnej ławie, nie mogącej oderwać wzroku od miękkich nagich piersi młodej kobiety :))) jak już wpierdalamy się w cudze życie to róbmy to bez wyjątków i na całego! ;)