Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryna

Prosze napiszcie

Polecane posty

Gość fryna

Moj syn(mieszkamy w Niemczech)wszedl 2 miesiace temu na strone internetowa,byla to strona gdzie mozna porownac sie do znanych aktorow,wystarczy wladowac zdjecie i podac e -mail i nazwisko, ,niedawno dostalam do domu list ze za owa usluge syn ma zaplacic 100 euro,czytalam na ten temat w internecie firma ta ktora wysyla te listy z rachumnkami zyje z tego ze ludzie bojac sie problemow sadowych i prawnych po prostu placa.Powiedzcie mi czy takie ukryte umowy sa legalne ,czy mam sie obawiac ,ze maga mi wytoczyc sprawe ,prosze moze ktos mial podobna sytuacje

Gość fryna
nikt mi nie pomoze

Gość aaaaaaaaaaaah
mysle że wynajecie prawnika w tych neimczech, zaplacenie za sprawe bo przeciez Ty ją zakladasz wyniesie sporo.. moze to poprostu sciema z tą oplatą? nie wiem jak ci pomóc.

Gość fryna
podobno oni wysylaja rachunki strasza komornikiem itp,ale sami dzialaja nielegalnie i nieoddaja spraw do sadu ,zeruja na ludzkiej niewiedzy i strachu ,myslalam ze ktos z was sie z tym spotkal ,w ostatecznosci zwroce sie do adwokata

Gość fryna
A jak to wyglada prawnie czy takie umowy sa legalne,moj syn ma 11 lat czy ja jako rodzic odpowiadam za to ze dzioecko weszlo na ta strone ,przeciez nie moge go caly czas sledzic