Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hotinna

Czy warto dotrzymac DZIEWICTWO do ślubu???? Wazne dla mnie

Polecane posty

teraz coraz więcej małzeństw ma w doopie 10 przykazań i księdza :P

ale jak po ślubie żona takiemu katolowi nie daje (wedle jego upodobania) to on sobie szuka gdzie indziej.... a zresztą wszyscy katole to hipokryci

Gość uwazam ze lepiej poznac
paru innych , nie chodzi tylko o sex, ale bycie razem w roznych sytuacjach, o zwiazek uczuciowy,ktory przeciez z seksem sie laczy, zeby naprawde wybrac To, ze sie od razu trafi na ideal graniczy z cudem. Facet jest czesto po prostu napalony, zatniesie, poki kobiety nie posiadzie, a jak ma to mu przechodzi,wiec po slubie moze po prostu taka dziewice olac jako zaliczoną, to natura, biologia.

Gość mojim zdaniem lepiej nie brać
kota w worku i mieć sprawdzony towar przed zakupem... :D

jeśli ktoś chce z kimś być w trwałym związku, to nie dlatego, że wcześniej miał ubogie lub bujne życie seksualne. mówimy o miłości nie opcjach samochodu osobowego. Oczywiste, że mało atrakcyjny jest związek z dziwką (nieważne męską czy damską). Dla mnie dużo ważniejsze jest, bym był ostanim facetem mojej kobiety niż pierwaszym. Hotina, seks jest seksem. Nie ważne oralny, tradycyjny, czy analny. Zamieszkaj razem z facetem. Nie ważne dziewictwo, ważne byś się nie wpakowała w bezsensowny związek. Całe życie przed Tobą. Nie warto wychodzić za mąż by móc dziewictwo stracić dopiero po ślubie, tak jak przykazał Koścół R-K (jeśli się nie mylę, Dekalog bezpośrednio mówi o zdradzie, rozwiązłości seksualnej, nie zaś o samym seksie). Być może Wasz związek nie przetrwa, za to pryśnie kilka mydlanych baniek, a Ty będziesz lepiej znała swoją wartość.

Gość prowodyr
jak dla ciebie ważne to sobie trzymaj do ślubu.różne to dziwactwa się trzyma w życiu.ale bez sprawdzenia co z czym się je wrócisz tu z powrotem i będziesz jęczeć problemami.twój kot twój worek.

Gość dygresyjka
no wyobrżcie sobie że para żyła w czystości do ślubu... nadchodzi noc poślubna i co ? jak to się robi, myśle ze takie pytanie zadawliby sobie nowożeńcy... ogólnieto mogliby być skrempowani ale cóz jak po ślubie to macie poślubie. Jest jeszcze jedna sprawa. kobieta po częstych jednorazowych stosunkach może mieć problem z oddawaniem moczu nie wspomne juz o krwawieniu. I jeszcze jedno... nie cierpie kobiet które są biernew łóżku, tzn. takich kobiet które uważają że obowiązkiem faceta jest wejść w kobiete i już. Przecież oglądają te swoje cipki co kąpiel w waninnie i wiedzą dokładnie gdzie jest wejście do pochwy. Dlatego drogie panie chyba nie robi wam problemu jeśli przy pierwszym stostunku chwycicie to coś co się zwie penisem i "nacelujecie" w dziesiątkę ;) Facet nie powinien się tego wstydzić, żyjemy w 21 wieku i nie trzeba sto razy walić zanim się przebije , a boleć też będzie mniej ;) pozdrawiam

Jak ktos się kocha,to czekac z seksem aż do ślubu? to chore,dla kawałka błony znosić katusze,gdy natura ciągnie do kochanej osoby? a po ślubie okaże się ze kupiłeś/ łaś/ kota w worku :)

Gość MMIIIAAAA
a ja ostatnio spotkałam 27-letniego prawiczka, i tez chciał wstrzymywac sie z sexem do slubu, albo chociaz do wielkiej miłosci...bo jeszcze niestety takowej nie przezył...ale spotkał mnie i mu sie niestety nie udało :D:D hii

Gość MMIIIAAAA
facet był niesamowity...i miał takie poglady ze mi kopara opadła kilka razy...tzn urodził sie o 100 lat za pozno, ale był bardzo fajny, inteligentny, i tak przystojny ze az czułam sie skrępowana patrząc sie na niego...był troche dziwny przezte swoje poglady rodem ze sredniowiecza :)

Gość MMIIIAAAA
nie, nie jestem...ja jestem dla niego za twarda a on dla mnie za miękki..jeszcze nie wiem jak ta znajomosc sie rozwinie..:)) ale nie wiem czy chciałabym aby szła w kierunku=> ❤️

Gość MMIIIAAAA
prawiczek...ja jestem dla niego za twarda...nie wiem czy on by mnie chciał, ja bym w sumie mogła zniesc te jego dziwactwa...ale on to chciałby dziewcze niewinne, z jakiejs wsi..ktora nie wie co to GG, n-k, słodka, niewinna, przede wszystkim piękna...aha i jestem dla niego za chuda..:)...pytałam sie go czy nie boi sie ze jak jego wielka, pierwsza miłosc dowie sie ze jest prawiczkiem to ucieknie..on odp ze sie nie boi...

Gość MMIIIAAAA
nie uznawałam do tej pory....to był moj drugi facet..i gdybym nie była jego pierwszą to nie byłabym żadną...

Gość MMIIIAAAA
prawiczek...a ty sie nie boj ze twa przyszła ucieknie, bo wbrew temu co tu sie pisze na kafe, to 20-24 letni prawiczek to nie jest nie wiadomo co..:))

Gość MMIIIAAAA
prawiczek...pie...:D ja ci powiem jedyna prawdziwą rzecz: jesli spotkasz jakąś dziewczyne i ona straci toba zainteresowanie gdy dowie ze ty nigdy...to wiedz, ze taka dziewczyną nie warto zaprzątać sobie głowy...przeciez mozna zrozumiec to ze nie spotkałes jeszcze miłosci, a sex bez miłosci cie nie interesuje...i tyle...i kropka :)) ja tamtego faceta szanowałam za te poglady, potrafiłam to zrozumiec ( trochę :D ) ale by go za to skreslac??? no sorry...facet jest..ze to tak okresle "porządny" ...nie chodzi na imprezy, nie pije, dziewczyny poznane na imprezach go nie interesują, uprawia duzo "męskiego" sportu...i ogolnie nie miał zbyt wielu okazji by poznac te jedyną..a okazj doi sexu miał kilka..ale nie skorzystał...:)

Gość MMIIIAAAA
kazdy zyje swoim zyciiem, jesli kiedys uprawiał sex bo kogos tam kochał, ale niestety nie wyszło..i sie rozstali, to co?? jest sie skreslonym dla dziewicy/prawiczka lub na odwrot????? nie, przeciez to bez sensu :))

Gość MMIIIAAAA
widzisz...:)) bo to nie jest problem...skreslac kogos mozna za głupote, ale nie za doswiadczenia sexualne lub ich brak :))

Gość MMIIIAAAA
:D:D:D no raczej :D

Gość MMIIIAAAA
prawiczek...a jesli miałbys okazje znalezc sie w takiej sytuacji jak znalazł sie "moj kolega" ze spotkałbys kobiete która naprawde by ci sie podobała, odpowiadałby ci jej charakter i ogolnie byłaby chemia iedzy wami ale wiedziałbys ze raczej nic z tego nie bedzie,( bo np jest dla ciebie za chuda :D ) to zrobiłbys to w jakichs super okolicznosciach wakacje, morze, plaża...itp????

Gość MMIIIAAAA
dziękuje :)) pytam z ciekawosci, bo on naprawde był dosc zatwardziały w tych swych poglądach, ale udało mi sie je poluzowac :D a ty myslisz ze poluzowałbys??

Gość MMIIIAAAA
czyli jesli znalazłbys sie w takiej sytuacji jak on to skorzystałbys i starcił swe prawictwo?? mam na mysli to ze zdawałbys sobie sprawe ze to nie z miłosci i mimo wszystko chciałbys...:))

Gość MMIIIAAAA
eh wy prawiczki...:) jemu tez było głupio, ale mu to wyperswadowałam :D...pytam czy zrobiłbys to czy nie???/ bez zobowiązań z jakąś super laską?? was 3a po prostu postawić przed faktem ( czyli postawic przed wami naga kobiete, ktróra bedzie potrafiła sie wami zająć :)) )

Jestem ciekawy jak sprawdzisz, czy dziewczyna jest dziewicą. Poprosisz o certfikat od ginekologa? No bo skoro ma być dziewicą do ślubu to sam nie sprawdzisz :P No i certyfikat trzeba będzie potwierdzić w dzień ślubu, po nocy panieńskiej. Eh ciężki los. Nie wiem skąd się bierze pragnienie poślubienia dziewicy. Jeśli są to skłonności wyniesione z kościoła, to jest to zrozumiałę pod warunkiem obustronnej wstrzemięźliwości. Rozdziewiczenie zwykle nie jest szczytem erotycznych doznań. Dziewczyna jest spięta, odczuwa ból. Takase przyjemność chyba, ze facet jest sadystą. A może chodzi o to, że facet boi się, że wypadnie blado jako kochanek wobec poprzednich partnerów dziewczyny.

MMIIIAAAA - zapewniam Cię, ze sa faceci, którzy nie zareagowaliby na nagą, powszechnie uznawaną seksbombę.

Gość WiernyP
Do Nimfomanki z pierwszej strony Zgadzam sie ale z jednym no... ni jak nie moge:) Jestem ze swoja kobieta od roku, ona jest ode mnie starsza i tylko raz sie piescilismy. Ona jest dziewica, a ja prawiczkiem i do te pory dajemy rade. Jesli sie kogos kocha to.... no coz:P

Gość czarne kowboje
nie warto. lepiej się wypróbować przed ślubem. ale w drugą stronę też nie powinno się przeginać.

Gość 49 i pol
ja z zona nie wytrzymalismy szkoda !!!

Gość czarne kowboje
49- czemu żałujesz?