Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hotinna

Czy warto dotrzymac DZIEWICTWO do ślubu???? Wazne dla mnie

Polecane posty

Gość magkrisa
Ja wzięłam ślub w wieku 25 lat - byliśmy wtedy razem od 4 lat i od 2 jako narzeczeństwo, oboje byliśmy wychowani w katolickich rodzinach i jako naturalne wydawało nam się czekać z tym do ślubu - całowaliśmy się przed ślubem, ale nie było nic więcej. Wydaje mi się, że przez te 4 lata bardzo dobrze się poznaliśmy, rozmawialiśmy na temat naszych oczekiwań co do wychowania dzieci, poglądów na różne sprawy. Troszkę dziwię się niektórym moim znajomym, którzy biorą ślub a tak na prawdę nie rozmawiali na kluczowe tematy. Teraz jesteśmy 4 lata po ślubie - życie seksualne bardzo nam się układa, nie stosujemy antykoncepcji, zamiast tego mamy NPR i w zeszłym roku urodziłam jak najbardziej planowane dziecko. Kochamy się kiedy chcemy, czasem po kilka razy dziennie. I może wydawać się wam to dziwne ale jesteśmy szczęśliwi mimo tego czekania do ślubu, mimo NPR.

Gość gość
Dziewczyny, ja do ślubu byłam dziewicą :) Niestety dla mojego męża nie był to pierwszy raz... Wyszło to tak naturalnie... Poznaliśmy się, pokochaliśmy. Przed ślubem znaliśmy nasze ciała, pieściliśmy się. Poznaliśmy się w wieku - ja 21 lat, on 23, ślub 3 lata później;) A dokładniej pierwszy raz był podczas podróży poślubnej:) W Grecji :)...Ahhh:) Teraz jesteśmy 2 lata po ślubie, jest cudownie!