Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarchewkowePole

szukam odpowiedzi

Polecane posty

Gość MarchewkowePole

czesc dziewczeta mam pytanie czy ktoras wie w ktorym tygodniu ginekolog moze wykryc juz ciaze? chodzi o to ze mam okropne bole jajnika bylam u lekarza okazalo sie ze mam stan zapalny dostalam antybiotyk lekarz pwoiedzial" to raczej nie ciaza" ;/ ale po lekach znow sie czuje zle mam mdlosci bole glowy brzucha mam uplawy nabrzmialy mi piersi, dodam ze jestem juz mama ale w pierwszej ciazy nie maialm takich objawow i teraz nie wiem dodam ze czuje dziwne kopanie w brzuchu;/:( doradzcie

albo bhcg z krwi. ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu. mialam juz raz taka sytuacje, bolaly mnie jajniki ciagle i piersi i biegalam ciagle siku. zrob bete.

Gość MarchewkowePole
robilam test 3 razy i nic ale jak bylam w pierwszej ciazy to test tez raz byl niegatywny a bylam w ciazy dlatego juz nie wiem sama glupieje i zaczynam sobie wmawiac rozne tematy;/

Gość MarchewkowePole
a masz juz dzidziusia??:)

Gość MarchewkowePole
no wlasnie tam Ci odpisalam:) w pierwszej ciazy robilam 5 testow poniewaz sie staralismy i chcialam wiedziec i kazdy byl negatywny, i ajk zrobilam ostatni test wyszlo ze tez jest negatywny ale starsznie bolal mnie jajnik az nie moglam chodzic pojechalam do gina i okazalo sie ze jestem w 6 tygodniu i ciaza bgyla zagrozona, i lekaz powiedzial ze dlatego test mogl wyjsc negatywny i powiedzial ze nie zawsze tes wykryje ciaze wiec nie wiem jak to juz jest z tymi testami;/