Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcaca JOJo

Czy dieta SOUTH BEACH jest

Polecane posty

Gość niechcaca JOJo

bezpieczna? czy po niej nie będzie efektu JO-JO ??? Prosze o wasze opinie, tych którzy na niej byli.

Gość sQSQqs
co to zbaczy ze ma byc jo jo jesli uwazasz byc na diecie kilka tygodni a potem zrec to zawsze bedzie jo jo

Gość ezea
to jest rozsadna dieta a nie dieta cud nie dla glupich panienek tylko dla osob ktore naprawde powaznie mysla o odchudzaniu

Gość niechcaca JOJo
Wiadomo że potem nie będę się obrzerać,ale przecież w 3fazie juz mozna jeść wszystko i jak ja zacznę to czy nie bede potem tyła??? jak to z tym jest??

Jana niej jestem od dwoch latach na diecie nie mozna bywac i wracac do starych nawykow sb to nie jest dieta dla osob ktore chca szyblko schudnac i jesc potem jak zawsze radze poczytac

w 3 fazie sie nie utyje jesli sie bedzie rozsadnei do niej podchodzic bo tak do konca wszystkiego nie mozna jesli suie zgadzasz z zalozeniem diety ze tyje sie od pokarmow z wysokim IG to trzeba o tym pamietac ja bylam na diecie dwa lata temu i schudlam w kilka miesiecy 11 kg pozniej za bardzo z 3 faza przegielam i jadlam za duzo niedozwolonych produktow i zaczelam 1 faze i druga i teraz jest ok

Gość niechcaca JOJo
a czy jesteś zadowolona z wyboru tej diety?? chudłaś tak jak tam piszą???

z chudneiciem jest roznie ale naprawde jesli sie stosujesz do diety to schudniesz a ile wazysz i jaki wzrost? ja jestem bardzo zadowolona bo odzywiam sie zdrowo, nie chodze glodna anawet jak zjem cos zakazanego to i tak waga jest ok nie mozna tylko poplynac jesli ktos mowi ze ta dieta jest nieskuteczna to pewnie dlatego ze nie mail na tyle silnej woli by sie nierzucic na slodycze itp

Gość niechcaca JOJo
czyli podejmując tą dietę pózniej trzeba bardzo siebie pilnować z jedzeniem ,tak?

Gość niechcaca JOJo
Mam 168wzr 64kg i problemy z zaparciami i ze schudnięciem .

to nie ejst tak ze po tej diecie sie trzeba pilnowac po prostu nie mozesz sobie podejsc do tego w ten sposob dobra bede miesiac czy dwa a jak osiagne pozadna wage bede jadla ziemniaki, chleb, bulki itp bo przytyjesz zreszta tak bedzie po kazdej diecie ta dieta uczy rozsadnego zywienia ja na zadnej diecie nie schudlam trwale i potrafie sobie odmowic slodkosci

Gość wwwqwq
polecam te diete jest najlepsza i najzdrowsza to nieprawda ze tyje sie od nadmiaru kalorii tyje sie dlatego ze jemy za duzo weglowodanow

Gość niechcaca JOJo
CZyli słodyczy i wogole słodkiego nie jesz??

ja jem bardzo duzo slodyczy ale tych zalecanych pieke sobie na 1 fazie 3 rodzaje ciast ze slodzikiem na drugiej ciasteczka owsiane , deserki sie robi wiec jest ok

Gość niechcaca JOJo
Acha rozumiem,a z takimi normalnymi słodkościami się pozegnalas, jak np serniki ,makowce jakies ciasta z kremami, lody??

czasami jem i potem robie sobie kilka dni 1 fazy i nawet da sie schudnac