Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mrówka w bikini

Co zrobić ???

Polecane posty

Może ten problem jest głupi ale dla mnie.mam problem i proszę o poradę a nie o wyśmiewanie. Jakiś czas temu przez grę poznałam wpsaniałego chłopaka.Dużo czasu spędzaliśmy wieczorami w grze,rozmawiając przy tym między graczami na takim kanale głosowym i tak się zaczęło.Zaczęliśmy coraz częściej rozmawiać i zbliżać się do siebie...pojawiła się wymiana numerów gg,komórek,skypa,fotek..Teraz on uważa,że już na tyle się znamy,że nadszedł czas na spotkanie \"na żywo\".Planowaliśmy już takie spotkanie kilka razy(duża odległość) ale na szczęście coś mu wypadało a kilka razy i ja odmówiłam.On coraz bardziej nalega,nasi znajomi też ale ja nie czuję się gotowa,boję sie tego spotkania..poza tym potrzebuję trochę czasu.Parę razy jak chciał przyjechać-wymówiłam się ale ile można?Mam mu powiedzieć wprost,że potrzebuję czasu??Że chcę bardzo się spotkać ale za kilka m-cy???A jak mimo to zechce przyjechać albo się obrazi???Poradźcie proszę...naprawdę nie jestem gówniarą-mam 24 lata on 27 więc już nie tak mało....

Gość Elall
Nie jesteś gotowa.. hmmm... po prostu masz cykora i się boisz. Więc odmów jakiekolwiek spotkania jak masz problem. Niedojrzała jesteś.

Gość upupup
Ale w czym problem? DLaczego nie chcesz się spotkać? Swoją drogą wytrawły jest.

Gość upupup
Nie rozumiem.

Gość to wcale nie trudne
powiedz wprost: do seksu juz kogoś mam , a do ślubu sie nie szykuje

Hmm dla mnie dzieje sie to wszystko za szybko,niedawno oboje sie rozstalismy z partnerami..czasem mam wrazenie,ze tylko szuka pocieszenia,mowi,ze sie zakochuje itp...dla mnie z 1 strony to sciema,wiec zanim zaprosze go do siebie chce mu bardziej zaufac i poznac

Gość 790504
i wtedy zobaczysz kto wygra w tej grze

Gość ale dlaczego nie chcesz się
spotkać? Nie rozumiem tego. Nie jesteś gotowa ale na co?

Gość buuha
prawda jest jedna mrówka jeździ na wózku inwalidzkim

Gość ale dlaczego nie chcesz się
nie musicie od razu być razem czy iść do łóżka :o spotkać się możecie...

Nie,nie jezdze a co Ty kur..a masz do ludzi na wozku przy okazji??? Myślałam,że można tutaj się poradzić ale tu same małolaty lub debile i chamy siedza cu :O

chyba wiem jak sie czujesz..po prostu nie czujesz tego zamego i dzieje sie to za szybko.Może powiedz mu szczerze,że nie jesteś gotowa?

Gość się wypowiem a co nie mogę ...
moja siostra przez grę on-line poznała swojego wybranka ....dziś jest już mężatką i mają śliczną córeczkę...

Hm a kiedy będziesz pewna, że chcesz się spotkać?? Wydaje mi się, że powinnaś się z nim spotkać i pogadać tak na luzie, bo po pewnym czasie może być już za późno... Nic nie tracisz, a możesz zyskać... Nikt Ci nie każe odrazu z nim być... Wydaje mi się, że on tez nie nalega..

Gość zoziasamosiajedna
"nie jestem gotowa"---> przecież nie masz znim się przespać tylko pogadać! Spotkajcie się w miłej knajpce w śród ludzi, pogadajcie i tyle. Robisz problem jakbyś miała oddać nerkę. Boisz się głupiego spotkania na kawie? To idż z koleżanką dla obstawy albo z mamą.

Oj ale to nie będzie zwykłe spotkanie.Dzieli nas ponad 600km! Więc albo ja bym musiała pojechać do niego na cały weekend albo on do mnie oboje nie mieszkamy sami tylko z Rodzicami.Potrzeba kasy na wyjazd,trezba zoraginować jakieś mu spanie,wyzywienie...A to już nie jest takie proste..uważam,że nie znam go na tyle aby u mnie nocował..albo ja u niego.

Postaw przede wszystkim na szczerość.Nie warto owijać w bawełnę.Jeśli rzeczywiście coś Ci nie pasuje powiedz mu a nie co chwila się wykręcasz.

proponuje spotkac sie w polowie drogi. to sie da zrobic w ciagu jednego dnia. Pojechac, spotkac sie, wrocic. Zadnych zoobowiazan...ot tak, aby sie poznac osobiscie. Uwazam ze to najlepszy pomysl. Pojsc razem na dlugi spacer, potem na jakis fajny obiad. Na pierwszy raz w zupelnosci wystarczy, bez nocowania, bez rodzicow za sciana. I juz bedziesz wiedziala z grubsza co to za facet.