Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latkaa

Mam 16 lat i chciałabym juz buc w ciazy.....

Polecane posty

Gość 16latkaa

Nie wiem jakos tak bardzo chcę byc juz w ciązy, chciałabym miec w brzuchu dziecko i dbac o nie , chciałabym sie zajmowac nim jak sie urodzi itp....wiem ze to sie nie stanie bo rodzicie by mnie chyba zabili ale jakos bardzo tego pragnę.

Gość masz dobrze rozwinięty
instynkt macierzyński

Gość Kukuryku na patyku
jaja sobie robisz? Jeszcze parę lat temu sama potrzebowałaś opieki i już chcesz się rozmnażać? I tak całe życie?

Gość gfdgfdgfgfd
Kup sobie lalkę

Gość mała kropeczka
fajnie że instynkt macierzyński już się włącza ale to jest dobre dla par ze stabilizacją życiową a 16 lat to na pewno nieodpowiedni wiek jak dla mnie... najpierw szkoła, praca itd a reszta przyjdzie potem.

To ja mam niedługo 18 lat i nieeeeeeeeee. Jeszcze do tego nie dojrzała, chociaż ostanio zauaważyłam znowu dziwna mdę w naszym pieknym kraju na posiadnaie dzieci jak najwcześniej...Ja najwczesniej mogłabym mieć dizecko jak będę mieć ze 26-27 lat, jak spotkam odpowiedniego mężczyne, nie chodzi mi tu o milość,ale o odbre geny i podstawę materialną... Teraz to ja mam czas na szaleństwa, imprezy, naukę, a nie dizecko, ale wolny kraj każdy robi cochce. Wiem,że w dalszej przyszłości chcę posiadać dziecko, ale dopiero jak do tego psychicznie dojrzeję.

Gość do river 17
"jak spotkam odpowiedniego mężczyne, nie chodzi mi tu o milość,ale o odbre geny i podstawę materialną... " żal mi ciebie zimna suko z instynktem rozrodczym. ale jak już taki bezemocjonalny potwór z ciebie do dam ci radę jak zwiększyć swoje szanse na udany rozród - poszukaj jednego kolesia z dobrymi genami który cię pokryje a drugiego z podstawą materialną który utrzyma twoje młode.

Jak kobieta jest romantyczka to naiwna idotka, a jak realistka( nie wierzę w miłość) to zimna suka) . Facetom oczywiście wolno wszystko, może spłodzić dzieci i porzucić rpdzinę i co? Nic , nawet to wspaniałe państwo nie jest w stanie ściągnąć alimentów. Jak będę chciała mieć dziecko to moja sprawa w jaki sposób, byle by uzgodnić to z ojcem. Jak kobieta nie wierzy w miłość to jest wyprana emocjonalnie i nic nie wart. Wiesz co żal mi Cię bo myślisz,że taki z Ciebie cywilzowany człowiek, a tak naprawdę jetseś wrakiem bo prócz mocnych słów nie masz nic do powiedzenia.Jak widzę nawet shift nie umiesz wcisnąć, jak nie dla grzeczności to dla zasad ortografi!

Gość lolxd
jak chcesz to mozesz poczuc mojego twardego w sroduk ale na dziecko nielicz

Gość no amant zgodze
sie z tobą

Gość 16latkaa
a czy jak bede łykac nasienie , to moge zajsc w ciąże ?

Bardzo fajnie:) tylko jeszcze nie dałabyś rady wychować dziecka.. po 1. nie zarabiasz, po 2. szkoła.. po 3. wyobrażasz sobie jak dziecko będzie już większe.. dzieci są fajne jak są małe.. a co potem?