Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva espania..................

Co myślicie o mieszkaniu w domu obok teściowej?

Polecane posty

Mam taką sytuację. Moi przyszli teściowie wybudowali mojemu narzeczonemu dom obok swojego i w dodatku na tej samej działce :O Domów nie dzieli żaden płot. Nic. Mamy tam zamieszkać po ślubie ale ja nie jestem w stu procentach przekonana. Niby mam z jego matką dobry kontakt, ale boję się że prędzej czy później zacznie się wtrącać. Co o tym sądzicie?

Gość Ździcha z Koziej Wólki
ciesz sie ze masz gdzie zamieszkac... niektorzy nie maja tak dobrze

Gość wituś-sprytuś
od tego kurestwa jak najdalej

Gość drysderakite
a ładna?

No wiecie niby domy oddzielne ale i tak to pewnie będzie dla mnie ograniczenie prywatności. Będę się ciągle zastanawiać co sobie o mnie pomyśli jak zrobie to czy tamto. Tak samo chyba nie chciałabym mieszkać obok swojej mamy... Wiem że powinnam to docenić że będę miała gdzie mieszkać ale według mnie ich decyzja budowy domu dla syna obok swojego była nieprzemyślana.

Gość oj nie wrzucajcie wszystkich
do jednego wora :O ....sama mam identyczną sytuacje mieszkam 20 metrów od teściów i jakos przez 12 lat mnie nie zjadła wręcz przeciwnie! Mamy bardzo dobry kontakt ..czasami zapominam,ze to tesciowa a nie matka :D Ale dodam,ze na początku ustaliliśmy pewne zasady ,których sie przestrzega a ja jestem konsekwentna ot i wszystko.🖐️

Gość skoro ci nie pasi
to se wynajmij kawalerkę i mieszkaj tam ze swoim lubym :P

Gość __Chłopiec__
Nie chciałbym przeżyć tego jeszcze raz.

to zalezy od tesciow jacy sa? my mamy dom obok tesciow ale mamy murek dookola, furtki z przodu i z tylu domu. + jedna furtke w murze do ich podworka. mieszkamy kolo nich od 3 lat i jest super. tesciowie nie wtracaja sie w nasze sprawy czesto sie widujemy, prawie codziennie. posiedza pol godzinki i ida z powrotem. (albo ja do nich zajrze.)nie zagladaja mi do szafek nie komentuja jak prowadze dom. jest super :)