Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesniaczka z polnej wsi

czekac na niechciane dziecko

Polecane posty

Gość wiesniaczka z polnej wsi

Mojej siostry znajoma jest w ciązy. Niestety można powiedziec ,że bedzie to niechciane dziecko. Nie wiadomo czy nazwac gwałtem czy chwilą slabościpodpitej dziewczyny na dyskotece zpierwszym lepszymchłopakiem tez podbitym.Dziewczynaszalej po dyskotekach, stara sie podobac-wiadomo. Robia wszystko by sie podobac, mini, dekolty, alkohol, papierosy i cóż. Płacz nie jednaj juz. I trafiło na tą. Nie jest ze złej rodziny, ma te 16 lat, jest w liceum, i chciała złapacchłopaka na pieszczoty, ale niestety on był żekomo silniejszy i nie chciał tylko tego.Siła siłą i wielki płacz i ból. I wez tu szukaj potemchłopaka. Znalazła go dopiero na 3 dyskotece- tznza trzecim razemsie pojawił,alenie przypominał sobie jej. Wiadomo. I teraz ceka na poród.Brzuch rośnie, dziecko kopie, ciążarosnie, jest czekanie na.........cosczego onanie chce. Oczywiście z tego co wiem koniec ze szkołą, rodzice o mało jej nie wyrzucili, żal, płacz i krzyk, ah...........wszystko straciła. A brzuch rośnie, usg pokazuje dzidzi.....bedzie podobne.no własnie ..............ciekawe do kogo, kogo krew? kogo charakter?.................strasznie boli nosic takiedziecko kiedy my mamy mężów i ukochane utęsknioneciąże.

Gość ale ty glupia jestes945
Z tego w jaki spodsob pszesz mozna wnioskowac ze straszna z ciebie plotkara. Radze zajmowac sie swoimi sprawami a nie wtykac nos do kogos!!!

Gość nie zebym byla ciekawska
tez jestem niechciana i zyje

Gość gorzej jak zwierzęta
tak to jest jak się pieprzy z byle kim i byle gdzie. Najgorsze, że cierpią dzieci. Mają przez tak durne matki spieprzone dzieciństwo.

Gość mama karmiaca
a z ktorej ty klasy jestes dziewczynko?

Gość a rozum gdzieeee
co za głupie tłumaczenie, że nie ona pierwsza i nie ostatnia. Jeżeli tak je będziesz tłumaczyła to niedługo każda 16 lata się uchla na dyskotece i będzie dawała każdemu chłopakowi.

Gość ale szaloneee
i później będziemy czytali na tym forum jaka to biedna pokrzywdzona dziewczyna została zostawiona sama w ciąży, tak jak już tu czytamy, że to drań ją zostawił, a że dranica dawała to już nie.

Gość sfsdfs
"strasznie boli nosic takiedziecko kiedy my mamy mężów i ukochane utęsknioneciąże" Mnie by nie bolało. Kiedyś, gdy nie chciałam ciąży, byłam gotowa na usunięcie. Teraz noszę dziecko, bo jest w chciane. Nawet w naszym kraju myślące dziewczyny mają wybór. A niemyślącemu to zawsze pod górkę...

Gość saleminka8
a rozum gdzieeee co za głupie tłumaczenie, że nie ona pierwsza i nie ostatnia. Jeżeli tak je będziesz tłumaczyła to niedługo każda 16 lata się uchla na dyskotece i będzie dawała każdemu chłopakowi. A nie dają już ? :) kiedyś w tv było o 14 latce w ciąży z 28latkiem...nie pamiętam ile miał,ale podobno się kochają :P hehe 14 latka mówiła o tym,że będzie żoną...zobaczymy za kilka lat,albo ile wytrzyma :) co do autorki-a może to Twoja historia ? :)

Gość echh glupota nie boli
glupia dziwczyna i tyle nawet troche mi jej szkoda ale 16 latka ktora szlaja sie po syskotekach w mliniowach i dekoltach, pije pali i maca sie z chlopakami i jeszcze jest zdziwiona ze facet chce wiecej... brak mi slow a tak a sero- to ^piszesz o przemocy, powinna isc po calym sdarzeniu na policje i zglosic gwalt- pobrali by probke nasienai i daliby jej pigulke po ktorea uchronilaby ja przed nicheciana ciaza.. jesz cze bedzie mogla zanamezc ojca ( badania genetyczne ) i brac od n iego alimenty