Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal_19

pierwszy raz, klamac czy nie

Polecane posty

Gość michal_19

poznalem mila dziewczyne, kilka lat starsza odemnie. wszystko idzie w dobrym kierunku, z rozmowy wiem juz ze jest doswiadczona, miala 2 starszych chlopakow od siebie wiec raczej wszystko jasne. ja niestety z powodu mojej glupoty i twierdzen ktore czesciowo zmarnowaly moja mlodosc jestem dalej prawiczkiem (20 lat) czy przed ewnetualnym zblizeniem mam jej o tym powiedziec? nie jestem glupi, podejzewam ze za pierwszym razem dlugo mi to nie zajmie, ludzka zecz, niechce tez wyjsc na glupka. oznaka dojzalosci bylo by sie przyznac ale meskie ego robi swoje... moze powinienem skozystac "z uslugi" ?

Gość Santinaaa
Nie klam powiedz prawde :)

Gość michal_19
niechce tez zebyscie pomysleli ze chodzi o strach przed przyznaniem sie, chodzi o EGO. wiecie jak ciezko jest znalesc starsza dziewczyne zapewne. kazda chce starszego bo dojzalszcy (panowie dojzewaja dluzej) co inteligetniejszy to tez szuka starszej "bo niema gluot w glowie" i tak zamkniete kolo. nie bylo latwo naklonic ja na spotkanie, zdecydowanie byly to "powazniejsze" randki. a teraz uslyszy taki myk, ze jestem prawiczkiem... zdiebko rozczarowanie sie szykuje

Gość Ninfomanka
Cóż rozczaruje się czy nie, to i tak się pewnie domyśli, więc lepiej jej powiedź wcześniej. Jak jej zależy, to się trochę na samym poczatku pomęczy ale w końcu jeśli sama ma doświadczenie, to może Cie wyedukować i wyszkolić w taki sposób jak jej najbardziej odpowiada ;) Może też być tak, że powie, iż udostępnia Ci własne ciało, ale powie -ucz się sam - zawsze możesz w necie poszukać jakiś porad, a resztę to juz praktyka. ;) Może też powiedzieć, ze dziekuje za taką znajomość, ale to wtedy byłaby dziecinada z jej strony, jeśli mysli na poważnie o Tobie... Ewentualnie szuka jedynie dobrej zabawy na kilka spotkań, a wtedy to raczej też ktoś doświadczony. Nie martw się jednak na zapas i trochę odwagi i szczerości jeśli ma to wypaić. Ważne jak chętnie się będziesz uczył, a nie to że z nikim nie spałeś;)

Gość gsdgsd
powiedz jej 🖐️

Gość michal_19
taka duza przenosnia miala to byc, ale przypomnij sobie swoja mlodosc, troche stracilem dzieki dziewczyny za porade, powiem jej i postaram sie przygotowac tak jak to tylko mozliwe. do zamkniecia, dzieki

Gość michal_19
i chciala bys zeby twoj pierwszy byl doswiadczonym czy prawiczkiem?

Gość michal_19
dodam jeszcze ze że była starsza ode mnie o 35 lat i miała na imie Stefcio :)