Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaaaaa

ktora prace wybrac?pomozcie

Polecane posty

Gość agusiaaaaaa

1) fakturzystka od 7-15 pn -pt netto 1200, umowa na 3 lata, bez probnego 2) asystentka ds sprzedazy pensja na probnym 1200, pozniej umowa 3 lata 1500 dodam ze w 1 pracy bylam juz tydzien,pozniej zadzwonili do mnie z nr2 zaprosili na rozmowe, mialam nie isc bo jzu w sumie mam prace ale brat mnie namowilze co mi szkodzi sprobowac i ....przykjeli mnie w pn kazali przyjsc po skierowanie na badania co robic? ktora oferte byscie wybrali?

Gość agusiaaaaaa
wlasnie zapomnialam tezpn-pt 8-16

Gość agusiaaaaaa
jak nie miaalm pracy 6 mc to niktnawet na cv nie odpowiedzial a teraz taki dylemat:O

Gość o matko ja bym nie wybrała
żadnej. 1200 czy 1500zł brutto to jak praca za darmo:O

W sumie to obojętne, po tyle samo godzin, te same zarobki. Wybierz pod względem może która jest bliżej,w której się czujesz lepiej.Co bardziej lubisz robić :D

Gość fajnieee____
ja bym wzięła aystenktę chyba większa możlwiość rozowju :)

Ale lepiej to 1200 czy 1500 niż nic. Teraz o prace nie jest łatwo. Chyba,że nie narzekasz na brak kasy to nie pracuj za darmo.

Gość agusiaaaaaa
jak za darmo???????? kurcze a ja sie cieszylam jak uslyszlaam ze tyle dostane w dodatku bylam 6 mc bez pracy, nie mam doswiadzcenia wiec jak dla mnie to "kokosy":)

Gość wiolkaaa
Biedr0ooneczka jezeli ona ma pensje wg Ciebie jak za darmo to ja jestem matka teresa:P takie sa realia gdzie TY zyjesz? ja pracowalam za 600zl po 12h co drugi dzien w tym nocki byly tez, weekendy i swieta co Ty na to:P

Brałabym asystentkę :). Gratuluję Ci aż dwóch ofert!! :) Ja szukam pracy też nie mam doświadczenia i tak szukam, szukam... Dobija mnie to, ale liczę, że w końcu ktoś doceni mój zapał i chęć do pracy :). Powodzenia!! :)

Zalezy od obowiazkow. Fakturzystka zwykle siedzi przy kompie i wkelpuje numery, ma tez czest kontakt z klientami. Zwykle naucza cie programu itp. asystentka ds sprzedazy to cos jak sklepowa, nie? Zalezy co lubisz robic. I duzo zalezy od firmy jaka jest, sa jakies mozliwosci rozwoju itp. Podoba Ci sie ta pierwsza praca? Dobrze sprawdz jakie bedziesz miala obowiazki w tej drugiej i wybierz co bardziej rozwojowe dla ciebie

W tej pierwszej pracy na pewno nie zamroza ci placy na 3 lata i calkiem prawdopodobne , ze finansowo bedziesz miala tak samo. Na pewno dostaniesz podwyzke itp wciagu roku najpozniej. Wybierz to co da ci przyszlosc.

Ja swoja prace zaczynalam tez jako fakturzystka, potem przenioslam sie na ksiegowosc i nie zaluje.