Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoparolatka ...

Dlaczego faceci wstydza się

Polecane posty

przyznać, że krecą ich pieszczoty pupki? Czytałam, że niektórzy uważają to za niemęskie. Wydaje mi się, że po prostu się krepują albo boją reakcji partnerki. A jak wy faceci uwazacie?

No tak - zacznie się od pieszczenia palcem, a potem powiesz mu "mam takiego miłego geja w pracy - nie miałbyś nic przeciwko, gdyby zechciał się do nas przyłączyć?" Nie z nami te numery :classic_cool: 🖐️

alfin ale teoria. a nielubicie jak sie was za pupe łapie w trakcie? głaszcze masuje

la fin - seks to tylko midzu moim chłopakiem, a mną. Inni nie wchodza w rachubę. Tak myślałam, że odezwą się głosy o homo. Ludzie, czy wy mozecie spojrzec poza stereotypy??? Chodzi mi wyłącznie o normalne odpowiedzi. Wielu facetów lubi pieszczoty pupki, z tym, że większość nie ma odwagi o tym powiedzieć.

Ja jestem całkowicie normalny, wypraszam sobie 😴 A że chciałaś znać przeciętną męską opinię, to ci ja zaprezentowałem :classic_cool: 🖐️

ok:) la fin, dzięki, dobrze jest znac męski punkt widzenia :)

a ty droga autorko, przyznałabys sie an miejscu mężczyzn, że lubisz takei pieszczoty? chyba raczej nie :P

na początku rzeczywiście takie pieszczoty nie za barzo mi się podobały ale z czasem jak mój delikatnie pieścił to b. to polubiłam. tak sama z siebie chyba nie dałabym rady :) ale wiadomo, że faceci są zawsze bardziej napaleni :)

facet który widzi w tym podtekst homoseksualny nie jest chba pewien swojej seksualnosci

półka - no dokładnie, też tak uważam :) może gdyby przekonali się jakie to przyjemne, to nie mieliby obiekcji

Generalnie, tak już nieco bardziej poważnie, to widać, że autorka mocno bazuje na stereotypach :classic_cool: Tak jak nie wszyscy faceci lubią dobieranie do tyłka, tak nie wszystkie kobiety lubią anal, co jednak nie znaczy, że nie ma takich, którym się to podoba. Zatem widać już błąd w podejściu do tematu :classic_cool: Plus teksty w rodzaju "wiadomo, że faceci zawsze sa bardziej napaleni" :O 🖐️ Wściek macicy to nie legenda, moja droga :classic_cool: 🖐️

hhhmm, wściek macicy to okreslenie medyczne - la fin?

dwudziestoparolatka ... "hhhmm, wściek macicy to okreslenie medyczne - la fin?" Zdecydowanie tak, ale jeszcze nie wynaleziono skutecznego lekarstwa, choć codziennie głowią sie nad tym miliony mężczyzn :classic_cool: 🖐️

Gość jacek_placek
a ja lubie, ale moja nie robi a chciałbym aby mi masowała rowa

Gość pan patafian
pieszczoty pupki to można zrobić niemowlakowi a nie facetowi :)

Gość jacek_placek
prawiczek to umej so doope i sie dasz dotknąć , wielkie co a lasce też bym kakao wypiescil ale jest jakaś taka stereotypowa

ja wole piescic pupke kobiety, chyba nie chcialbym aby ona piescila moja :-/

Gość jedyna sensowna odpowiedź
pieszczoty pupki to kręcić mogą pedałów i Jarka_84 :classic_cool:🖐️

Gość kasiulkaa198
kurwa mac, ja mojemu pieszcze pupke, a moj mnie posuwa wlasnie pupke, nawet wole jak on mi wsadza w tyleczek