Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demolkaOlka

Szpilki

Polecane posty

Gość demolkaOlka

Witam:) Mam 17 lat, w szfie mam same adidasy i buty na płaskiej podeszfie. Jedne tylko zimowe są na szpilce, ale tak to nie mam zadnych butków na lato typu czułenka. Ale ostatnio w sklepie spodobały mi sie takie jak by balerinki na szpilce. I mam takie pytanka. Gdybym kupiła te butki to do czego mogłabym je zakładac i na jakie okazje? Czy w takich butkach wypada chodzic na codzien?

Gość madek rajdan
poka fote bo moja mala mozgownica nie moze sobie wyobrazic balerin na szpili

Gość demolkaOlka
Nikt mi nie pomoze?;/

Do wszystkiego moim zdaniem pasują:) do spódniczek,spodni(rurek czy dzwonów),krótkich spodenek..do czego tylko chcesz:P oprócz spodni typu bojówki.

Gość demolkaOlka
a wypada je nosic tak na codzień?

Gość demolkaOlka
??

Gość madek rajdan
powiem ci ze masz oryginalny gust, nie wiem jak wygladalyby czarne ,natomiast te sa ze tak powiem srednie, o ile lubie dziewczyny ktore nosza szpilki to o tyle te ze zdjecia sa raczej na jakies specjalne okazje typu bal sylwester itp, nie wiem czy dobrze wygladalyby w polaczeniu z codziennym ubiorem; jak mowie nie wiem jak wygladalyby czarne ale te w polaczeniu z czarnymi rajtkami nie wygladaja za ciekawie, mysle ze czarne bylyby korzystniejsze, aczkolwiek jest tyle fajnych super szpil ze jest w czym wybierac , no ale decyzje podejmujesz ty, to ty bedziesz w nich chodzic, ja ci moge tylko powiedziec ze jakbys szla w nich ulica to napewno bym sie obejrzal za toba no ale ja sie ogladam za kazdymi nogami :-p

Gość demolkaOlka
spróbuje znalezc jeszcze czarne:) to jakie Tobie/Panu sie podobaja?

Jasne,że wypada, ja się ubieram różnie,zależy od nastroju, czasami chodzę ubrana na sportowo a innym razem elegancko bardziej. :D

Eee,powiem Ci ,że te ktore pokazałaś...hm,srednio chyba na codzien... Obcas jak na poczatek w sam raz,jednak zmieniła bym troche samego buta :P Do wszystkiego(rurki,t-shirt,spodniczka,spodenki,itp) psaują takie \"bez paluszków\"...nie chciało mi się za duzo szukać na allegro,ale np takie: http://allegro.pl/item606204583_2009_lux_czarne_zamszowe_wyciete_logo_visione_pl.html Te troche za eleganckie wizualnie,czyli,ze nie do wszystkiego,ale kroj ok. http://allegro.pl/item623183531_new_look_baletki_kokardki_wyciete_37_retro_toe.html Te są super wg mnie,bo do wszystkiego,tyle,ze trzeba sobie wyobrazic,ze mają obcas :P http://allegro.pl/item623978861_if51_3_proste_lakierowane_sandaly_bez_palcow.html No i cos takiego...nie koniecznie lakierkowate,ale np ze w stylu sandałków. Co Ty na to?

Gość demolkaOlka
Te pierwsze bardzo mi sie podobaja:)

Gość madek rajdan

Myślę,że kazde z wycietymi paluszkami były by idealne,do roznego ubioru.Jednak te co Ci się podobaja,sa ciut za eleganckie...tym bardziej,ze skoro masz w szafie peeełno adidasow,to zapewne i koszulek,topów,rurek ,itp... A to już z takim zamszem i elegancją nie zawsze wspołgra. Powodzenia w wyborze;)

"z odkrytym palcem(suuuper) " -hehe ,widzę ze ktoś tutaj ma pojęcie co mówi ;))) Jednak z tych ktore pokazałeś...hmm...nie wszystkie w moim guście,a juz tym bardziej,gdy sobie pomysle,ze miała by je nosic młoda dziewczyna :| Najlepsze sa takie ktore mozna i z jednym stylem ubioru i z drugim pogodzic...powtarzam się,wiem,jednak takie sa fakty. Trzeba z wyczuciem do tego podejsc,to nie jest zawsze proste:]

Gość czarnulka1234
he he i to nazywacie "szpilka"?:)ale sie usmiałam ja to zwracam uwage dopiero na takie od 6 cm a do czego nosic do wszystkiego ja nosze poprostu na codzien takie buciki

wszystko pięknie, tyle te byki... ręce do ziemi opadają, do samiutkiej...

Gość madek rajdan
mysle ze Requiem podala fajne butki szczegolnie te ostatnie sa fajne a te co ja podalem to nie sa to oczywiscie te ktore mi sie najabrdziej podobaja tylko to jest oferta jednego sklepu ktorego oferta mi sie pokazala po wklepaniu w google ,podalem te z ich oferty ktore mi sie podabaja aczkolwiek nie sa to jacys faworyci

Gość demolkaOlka
Z wycietymi paluszkami tez mi sie podobają, ale akurat te co pokazałam tak wpadły mi w oko;p

Ewa 33 Nie każdy urodził się polonistą :] A kogo masz niby na myśli ? :> madek rajdan rozumiem,rozumiem :) Mnie też te które podałeś się podobają,jednak nie robią wielkiego szału :P Te ostatnie,czerwone ...

Gość madek rajdan
wejdz sobie na strone http://www.kazar.com.pl/ i tam w zakladce 'Kobieta' w odnosniku Top Trendy Fashion i Top Stylish bedzie spory wybor butow, i tam to mi sie podobaja prawie wszystkie

Gość demolkaOlka
To tak podsumowujac. Kupic te ktore wpadły mi w oko czy nie?

Gość im an actress in the dope sho
a jesteś wysoka czy raczej niska?

Gość Kurka__Ciapek
Ej to jest stary temat. Założony 2 lata temu :P