Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittttty

jestem zrozpaczona, mój ukochany zostawił mnie dziś bo ...

Polecane posty

Gość kittttty

nie może przeboleć tego, ze nie zachowałam cnoty dla niego, sama nie moge sobie tego wybaczyć, ze nie czekałam na tego jedynego a w młodości straciłam dziewictwo,miałam jednego partnera przed nim on czekał na tą jedyną..właśnie na mnie- jestem jego pierwszą miłością i strasznie go to boli, bo mieliśmy się pobrać niedługo a on zawsze marzył o dziewicy. Kochamy sie do szaleństwa, dzis jednak powiedział, ze strasznie go to boli, ze on czekał a ja nie, nie wyobraza sobie zycia beze mnie a ja bez niego, za pare dni mielismy wyjechac i ułozyć wspólnie zycie mówil ze wybaczył ze sie pogodził ale wiem ze jego to boli i mnie tez to bardzo boli nienawidze siebie ze byłam kiedys taka głupia, ze nie czekałam na tego jedynego. Poiedział ,ze nie moze ze mną być bo się męczy przez to jak mu sie przpomni, a beze mnie też nie da rady zyć bo nie wyobraza sobie zycia beze mnie, a ja nie wyobrazam zycia bez niego. powiedział, ze zabije sie bo nie zniesie tego, ze nie chce sie meczyć, chciał zabrać mi dzisaj recepte na tebletki nasenne, ktore sama mu kiedys zabrałam, bo juz chcaił sie zabić ale powiedział ze jutro z rana pójdzie po drugą, jeśli on sie zabije ja tego nie przeżyje, najgorsze ze nic nie mogę zrobić jestem w sytuacji bez wyjscia, mysle o tym, zeby się zabić, tak go kocham i tak się mecze teraz, nie zniose zycia bez niego,nie wiem co robić zaraz zwariuje..;(;(

proponuje wizyte u psychiatry nie wierze ze zdrowy normlany facet chce sie zabic z takiego blahego powodu :o

Gość kittttty
nie wiesz jak bardzo mnie kocha,,on by zycie za mnie oddał.. nie moze sie z tym pogodzić ale tez nie potrafi zyc beze mnie widzi tylo jedno wyjscie...a ja nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji

Gość ffdffd
Ja go dobrze rozumiem. Też mam takie zasady jak on. I mam nadzieję, że nigdy nie będę w takiej sytuacji. Dla niektórych facetów jest to "nie do przetrawienia", że z jego JEDYNĄ ktoś był tak blisko. Nie wiem co tu można doradzić.

Twój facet powinien się leczyć a Ty razem z nim

Gość oleska22
sprobuj przekonac go do rozmowy . wszystkimi silami . przeciez tego zalujesz to bylo . milosc cierpliwa jest i znosi wszystko jesli kochacie sie mocno i nie mozecie zyc bez siebie to napewno nadal bedziecie razem. Twoj chlopak narazi przezywa szok . A moze sprobujcie isc do poradni katolickiej

Gość odpowiedź na pytanie
W jakim jesteście wieku?

ja tez przeżywam szok po przeczytaniu tych głupot. Może weźcie sobie zjedzcie po tabletce nasennej i idźcie spać, dzieci :P

kitty, to przykre ale wniosek nasuwa się sam: on Cię NIE kocha. on kocha jedynie swoje wyobrażenie o idealnej partnerce a Ty się nie zadręczaj wyrzutami sumienia, bo nie zrobiłaś nic złego. niby skąd mogłaś wiedzieć, ze tamten partner nie był tym jedynym?

Gość gfhfh
Ale bzdura! Życie by oddał ale takiego głupstwa znieść nie może :/

Gość jhhhhhhhhhhhhhhg
do psychiatry. za rok poznasz kolejnego jedynego, co to za durnota z tym dziewictwem

Gość ______0/10_______
ale to juz bylo 💤

Gość andrea22
dokładnie. niektórzy to tych jedynych co miesiąc poznają ;) ja np jestem dziewicą, a moj chłopak prawiczkiem nie jest. nie powiem, żeby to było super fajne wiedzieć, że dotykał kiedyś w ten sposob inną no ale trudno. trzeba z tym żyć. pozdrawiam:)

Jestem bardzo ciekawa w jakim jesteście wieku...

Gość albo to prowokacja
albo takich jak prawiczek i kropka 1987 jest więcej na tym świecie.

Gość dffffddfdfh
kolejny temat założony przez sfrustrowanego prawiczka

\"ja np jestem dziewicą, a moj chłopak prawiczkiem nie jest. nie powiem, żeby to było super fajne wiedzieć, że dotykał kiedyś w ten sposob inną no ale trudno. trzeba z tym żyć.\" szczerze mówiąc jestem zdziwiona, że sporo osób tak o tym intensywnie myśli... jak poznałam mojego faceta (jestem dziewicą, on nie jest prawiczkiem) to nigdy mi przez myśl nie przeszło, że mogłoby mi przeszkadzać to, że z kimś spał... przecież każda kobieta jest inna, co innego jej sprawia przyjemność, nigdy się nie zastanawiałam czy to co mi robi robił też innej... no nie wiem... zszokowałam się

autorka wielkie halo robi, a wystarczy godzinka czasu i lekarz taką błonę zrobi, że nawet arab co miał sto piećdziesiąt dziewic, nie rozpozna, czy prawdziwa czy po rekonstrukcji.

Gość gość
Witam, zrobiłam swego czasu coś co jest moją najgorszą życiową klęską. Nie dałam chłopakowi szansy, gdyż byłam zapracowana i miałam sesję egzaminacyjną WSZYSTKO NARAZ, a teraz wiem KOCHAM GO, ale on już raz dostał kosza i nawet nie chciał próbować :( a ja musiała go mieć!!! Trafiłam na polecaną tutaj stronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Przyniosło skutek. Znowu chciał się ze mną umawiać i teraz jesteśmy już razem od ponad roku.

Gość gość
hahaha...facet z uroku :D:D:D