Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariwox

CHORWACJA z rodziną czy LONDYN ze szkołą?

Polecane posty

Gość mariwox

Otóż mam nadzieję, że mi pomożecie w podjęciu decyzji. Sprawa jest prosta: 5dni w Londynie z przyjaciółką i jej chłopakiem (ogólnie jest to wycieczka ze starej szkoły-gimnazjum) kosztuje 1000zł+ wydatki swoje. 10dni w Chorwacji z rodzicami, chrzestną, jej mężem i 1,5rocznym dzieckiem. I jestem w kropce.. Terminy się pokrywają, nie wiem co robić... Jadąc do Chorwacji musiałabym zrezygnować z występu w teatrze no i wiadomo z wycieczki do Londynu... Pomóżcie.. co robić?

Gość chorwacja bez dwoch zdan
Chorwacja, w Londynie pogoda jest kiepska, wiem co mowie, mieszkam tu juz kawal czasu ..

Gość mariwox
niby tak, ale Londyn to jednak Londyn.. czy nie? :P

Gość mariwox
Chorwacja- Rogoznica, niedaleko Primosten. No tak, z przyjaciółmi. Bedzie to moja jedna przyjaciolka i jej chlopak.. i boje sie, zebym czasem nie czula się jak przyzwoitka. :( Poza tym bedą ludzie z starego gimnazjum, ale ich prawie w ogóle nie znam... Nie mam pojęcia co robić, a mam 2 dni na podjęcie decyzji...

no wlasnie z przyjaciolką i jej chlopakiem bedziesz czula sie jak przyzwoitka i piate kolo u wozu... ja polecam Chorwacje, pewna piekna pogoda, odpoczniesz, opalisz sie, bedzie super :)

Gość mariwox
No wlasnie to jest ten najwiekszy problem z tą przyzwoitką :< .. z tym że jednak Londyn ciągnie.. : P

Gość mariwox
nie mam zielonego pojęcia.. naprawdę nienawidzę wybierać pomiędzy dwoma rzeczami.

Mariwox, jak Ci nie przeszkadza liczna reprezentacja Twojej rodziny, to bym polecał Chorwację. Tam jest pięknie i jednak dość drogo, więc wcale nie jest to takie oczywiste, że prędko nadarzy Ci się okazja, by tam pojechać. Poza tym w maju wszystko tam kwitnie, cudowne zapachy, a do tego nie jest jeszcze za gorąco. My z Europy Środkowej to powinniśmy gnać na południe po ekstraSłoneczko, a nie na północ. Londyn to swego rodzaju centrum świata (w sensie mieszanki narodów i kultur), to prawda, ale ja się tam czułem trochę zdołowany. Niech kryterium będzie też, w czyim towarzystwie będziesz się czuła swobodniej.

Gość dafasdf
dasfa

Gość zzaxxxa
Pewnie, ze Chorwacja, najlepiej z Fun Clubem

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas?