Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem totalnym zerem

Oto argumenty świadczące o tym, że jestem zerem

Polecane posty

(Kolejność przypadkowa) - jestem gorzej opalony od mojego taty, a zawsze byłem lepiej - Mimo że kilka lat temu skończyłem studia to poza aktualnie odbywanym stażem nigdzie nie pracowałem] - nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy nie będę miał - nigdy nie będzie mnie stać na własne mieszkanie - z powodu tego, że pracuję nie mam czasu na rozwijanie własnych zainteresowań - od pewnego czasu muszę nosić okulary Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę

To pisałem ja, Myrevin :classic_cool:

Dla mnie wcale nie cienkie. Skoro powodują we mnie chęć zabicia się to chyba nie są takie cienkie.

Gość ja podobnie i co z tego
tyle, ze okularow nie nosze... Aaaa, no i tez dziewczyny nie bede miala :P chlopaka nie mam tez Takie zera jak my tez zyja na swiecie i co z tego?

- nie mam też przyjaciół (nigdy nie miałem) - nigdy nie zdobędę satysfakcjonującej mnie pracy, bo w moim mieście jest to niemożliwe

Gość fhchfgh
a co to znaczy ze gorzej opalony?? ze ciemniejszy jestes??

gorzej opalony tzn. że jestem bardziej blady.

Gość fhchfgh
skoro twierdzisz ze jestes zerem to nim bedziesz.. skoro myslisz ze bedziesz mial beznadziejne zycie to ci nawet wszechmogacy nie pomoze.. czlowieku wiesz co to jest autosugestia?? wiem ze nie .. proponuje ksiazke Sila podswiadomosci Murphy'ego ale pewnie ty wiesz lepiej 🖐️

Gość ta ksiazka to wytwor
amerykanca... oni tam wszystko tak robia na "brawo i hura" i mysla ze to pomoze :P

Czytałem nawet "przebudzenie" ale co z tego, skoro i tak nie zamierzam jej stosować?

Gość fhchfgh
bardziej blady?? w modzie jest jasna karnacja. wiekszosc ludzi woli miec biala skore.. ja osobiscie brzydze sie ciemna skórą ale nie jestem rasistka, najpiekniejsze kobiety swiata - hinduski - wypoiadaly sie w tv ze europejki sa dziwne bo za wszelka cene chca sie przyciemnic a one nam tak zazdroszcza bialej skóry która wszedzie swiadczy o czystosci - kiedys hrabiowie i ludzie z wyzszych swer zawsze byli jasniejsi od chłopów.. ale jak ci to przeszkadza idz sobie bardziej ten twoj zryty mozg przypiecz.. rozwalasz mnie facet

Gość fhchfgh
zaden wytwór.. mnie jakos to pomoglo i ??? ograniczeni hipokryci :O brzydze sie takimi i stronie od takich jak wy dlatego jestem szczesliwa

Gość fhchfgh
i jak nie zamierzasz tej mądrosci stosowac to idz lepiej sie powies odrazu bo rzeczywiscie zjeb jestes totalny a zycie bedzie i tak gówniane.. to po co sie meczyc :)

Raz już próbowałem się zabić, ale niestety nie udało się. Jaką mam pewność, że teraz się uda?

Gość fhchfgh
próbuj az do skutku, a moze On woli zebys jednak zostal

Gość oczy sumienia2
jak sie nie uda i obudzisz sie jako warzywko ? pomyśl o tym

Gość RudaHera
Myślę, że jednak trochę przesadzasz. Wystarczy zadbać o siebie i zabrać się do solidnej pracy nad sobą. Wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdybyś po prostu zebrał siły w sobie. Nie ma co wpadać w dołek - znajdź dziewczynę/ chłopaka - ciesz się życiem :-)