Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania212

Mój facet ma malego

Polecane posty

Gość Anecccczzzzqqqa
Mój facet ma naprawdę mały interes tz. 7cm w wzwodzie i 2.5 cm obwodu dlatego też nie korzystamy z jego sprzętu gdyż nie byłam w stanie wyczuć jego wątłego wacławka , pozostała nam rączka lub wibrator bądź zakładam mu strap-on a potem zamieniamy role i ja go od tyłu na czworaka atakuje i mam w tedy 25 a on tylko 7 zastanawiam się czy nie założyć mu pasa cnoty

Gość wudziak
życzę wszystkim paniom zdradzającym swoich facetów przyłapania na gorącym uczynku - bo, który by chciał, żeby taka go "kochała"

Gość gość
Moj wymiar 13.5 dlug.i 12.5 obwodu długosc bym zostawił bo wazna jest tylko w gimnastycznych pozycjach natomiast w obwodzie idealnie było by 13.5-14cm chociaż mialem partnerki wąskie tam i dawał rade były zadowolone ale męska duma chciala by więcej

Gość gość
Nie rozumiem z chiny autorki co ma maly penis w zwisie do seksu ze ona bierze go w dwa palce zwis nie musi być duzy w zwisie słuzy do lania a nie ******.nia

Gość gość
A Ja mam 19 cm dlugosci i 16 w obwodzie Taki moze byc ? Wydepilowany. 883502813

Gość gośćszatynka246
Nie wierzę

Gość gość
tak a ja mam krowe co znosi jajka:)

Gość gość
Rozmiar ma znaczenie, nie ważne jak bardzo Panowie będą temu zaprzeczali. A niestety kiedy brakuje rozmiaru, techniki i libido, to Pani w takim związku funduje sobie nieustanna frustrację

Gość gość
Co za brednie ze pochwa ma tylko 9cm xd to chyba wymyslaja ci z malymi fjutkami. Jakby mialy 9 to by mi wystawalo 10cm a wkladam calego po same jaja haha a nie kocham sie z 2 metrowa koszykarka xd

Gość gość
Dugosc ważna tylko przy niektórych pozach jak od tylca,na stojaka wazniejsza grubos ja mam12cm i w jednej pozie na koncu czuje opor moja mówi ze też juz czuje jak dobijam topo h.. mi 19cm chyba do szpanu

Gość gość
Ściemnia,ja chodząc na saunę nie widziałam aby któryś facet miał mniejszego od innych.

Gość gość
Zależy czy maly w zwisie czy na stojaka

Gość gość
W saunie maja takiej samej wielkości.

Gość acordeon
Mój facet ma małego? tzn,że patrzysz na niego przez pryzmat wielkości fujary?Mi też się wiele rzeczy nie podoba

Gość gość
Mam większego i w zwisie i stojący. Nie wiem czy to aż taki szał dla kobiet.

Gość gość
Mały a mały zalezy co kto ma na mysli dlq jednej 14cm to mały inna powie ale zaj.e.b.i.s.t.y

Gość gość
mój ma wielkiego ale was uważam za głupię tępe pissdy

Gość gość
szczególnie gdy p*********e typy dziobami że widok małego fiuta ukochanego wzbudza w was śmiech ,mam dla was tylko pogardę :-) dla waszych pustych kołdunów

Gość gość
też mam małego i co

Gość gość
Jasne ze tak. Ludzie umieją sie dopasować. Po pewnym czasie maja tal wypracowany sex który daje im satysfakcję. Bardzo ważne jaki jest mężczyzna a nie rozmiar jego penisa

ale widocznie niektórzy tego nie potrafią albo nie chcą zrozumieć,gdyby mój facet obecny miał małego/pojęcię względne/ to i tak bym go kochała i tak za to jakim jest dla mnie człowiekiem

Gość gość
to sobie znajdz takiego który ma jak gwiazdorzy p.o.r.n.o może będziesz zadowolona szczerze w to wątpię bo miałam okazję być z facetem który był wyposażony ponadprzeciętnie i to sporo

Gość gość facet
Rozumiem jak facet miałby 5 cm to powiedział bym , że mały Ale jak ma 10 , 11 ,12 15, to nie jest za krótki na pewno partnerce da radość. A to , że jedna czy druga mówi , że partner z dłuższym jej lepiej dogodził nie oznacza , że to w tym momencie miało istotny wpływ.Jej doznania mogą się potęgować w wyniku psychicznego zadowolenia (że on ma takiego dł) a nie doznań fizycznych za które wyłącznie odpowiada partnera członek. Przykładem jest to, że jak nie będziesz miała ochoty na zbliżenie to i godzina z 20 cm nie da ci orgazm. Wg fizjologii budowy ciała kobiety strefy unerwień odpowiadające za doznania jej znajdują się za przednią ścianą pochwy Czyli 4-5 cm wewnątrz Przez co natura faceta obdarzyła w członek o specyficznym kształcie na początku. Dając największe doznania partnerce w wymaganej strefie 5-13 cm wewnątrz. I nie mówcie., że jest inaczej bo 20 czy 25 cm fizycznie nie da ci więcej doznań . To jest bardziej kwestia chwalenia się bądź okazja aby kogoś poniżyć lub mu do gryźć.

Gość acordeon
Przecież aż szkoda czasu na wypowiedzi tutaj.Inteligentna osoba wie,to co napisałeś,a po drugie to nie długość jest aż tak ważna jak grubość.Ot cała filozofia.

Gość gość facet
Jesteś mężatką ?

Gość Pan Knaga
No to jak ma dla Ciebie za małego to niech Cię wali w dupala, chyba że dupę też masz tak rozjechaną. Sam nie mam małego, można powiedzieć rozmiar ponad przeciętny, ale trafiały mi się w karierze rozklapiochy i wtedy leciałem w kakao - dla niej było zdecydowanie dosadniej o wyraźniejszych doznaniach, a mi też jest zajebiście bo lubię anal. Trzeba kombinować i radzić sobie a nie szukać problemów na siłę... pozdro