Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewioraa

czestochowa parkitka porodowka

Polecane posty

niestety nie mam opinii-ale z tego co wiem ze szkoły rodzenia najwięcej porodow jest na 100leciu-ok 200 na miesiąc.Parkitka ma 80.Najwazniejszy jest chyba lekarz,ktory Cie prowadzi-jesli jest z Parkitki to ok.

no wlasnie. mam wrazenie, ze na PCK to ida te porody na akord :) chyba nie chcialabym uczestniczyc w takim tloku. moze ktos ma jakies opinie o parkitce. moj lekarz stamtad wlasnie jest. moje znajome rodzace na parkitce w ostatnich dwoch latach bardzo sobie chwalily.

może wejdz na forum gazety wyborczej i tam poszukaj?Tu chyba mało lasek z Cz-wy jest...a kiedy rodzisz?Bo ja mam termin za miesiąc..

ja szybciej :) mam termin na 12 maja :) juz chcialabym miec to za soba i cieszyc sie moja mala kruszynka :)

rodziłam 2 dzieci na parkitce, byłam zadowolona, nie miałam tam swojego lekarza. Przy porodzie była super położna

Dziękuję za opninię - bo każdy ma inne zdanie na ten temat - ale źle o Parkitce wypowiadają się osoby, które tam nie rodziły, a tylko słyszały że jest nie tak jak trzeba.. Mam też kolejne pytanie - jak to jest przy porodzie? Czy jest tylko położna czy lekarz i położna? Jak to wogóle wygląda..