Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tut mir lajt

KOTY to najwspanialsze zwierzęta domowe!!!

Polecane posty

Gość Tut mir lajt

Mam juz drugiego kota, wczesniej mialam psy i powiem ze koty sa najwspanialsze. Wszytskim polecam miec kota w domu- calkiem inaczej sie zyje, kot uspokaja, daje energie, radosc, nie smierdzi tak jak pies. Kiedys kotow nie cierpialam a teraz po prostu kocham je i do konca zycia bede miala kotyw domu.

Zgadzam się z Tobą w 100%. Koty są najcudowniejsze :) Sama mam takiego kociego urwisa i przyznam że jak bym go nie miała było by smutno w domu. A tak ze zwierzakiem weselej.

Oj tak, tak. Kot to się Panu Bogu udał. :D

Zgadzam sie. Koty sa super. Do psow mam awersje bo smierdza i nie sa tak czyste jak koty. A kot w domu jak jest trzymany i nigdzie nie chodzi ma czysciutka siersc i mozna sie z takim poprzytulac. Kocham koty. Mam dachowca zwyklego któremu moj ojciec uratowal zycie- bo wpadl do magazynu przez dziure w dachu i matka go tam zostawila i moj ojciec go znlazl wyglodnialego i wzial do domu . teraz ma dwa lata i jest naszym malutkim dzieciaczkiem. Nie ma dnia kiedy bysmy o nim nie mowili.

Gość Juranas
Koty sa przecudne. Potwierdzam najlepsze.

ladaco - muszę Cie rozczarować, ale skórki kocie bez kota w środku na nic nie pomagają.

Lubię koty, ale jeśli miałabym wybierać pomiędzy kotem a psem, to wybrałabym pieska. Koty to śliczne zwierzęta, ale nie wzbudzają we mnie zaufania. O wiele bezpieczniej czuję się z psem. Pomimo iż koty to bardzo mądre zwierzęta, wydaje mi się, że nie potrafią zbliżyć się do człowieka tak jak psy.

Lubię koty, ale jeśli miałabym wybierać pomiędzy kotem a psem, to wybrałabym pieska. Koty to śliczne zwierzęta, ale nie wzbudzają we mnie zaufania. O wiele bezpieczniej czuję się z psem. Pomimo iż koty to bardzo mądre zwierzęta, wydaje mi się, że nie potrafią zbliżyć się do człowieka tak jak psy.

Gość ladaco jakie ty byki walisz
:O tez😍koty :)

Kotki to faktycznie fajne stworzonka. Choć sama mam pieseczka. Ale kiedyś miałam kotka i bardzo o niego dbałam. W sumie, pewne przyzwyczajenia mi zostały. Wciąż kupuję np. na e-karma, tylko teraz jedzenie dla psa. Bo wiem, że jest najlepsze. Szkoda, że moja kicia została rozjechana... chlip, chlip. Bardzo ją kochałam.