Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka1395

POMOCY!!

Polecane posty

Gość myszka1395

Hey mam 14 lat ważę 46 kg i mam 164. jakieś 2 - 3 tyg. temu przed basenem poszłam do WC (bolałam mnie wcześniej brzuch trocha, wyszły mi na twarzy także kilka pryszczy małych )gdy zobaczyłam na papieże ślady krwi przestraszyłam się ponieważ nigdy nie miałam jeszcze okresu !Poszłam i kupiłam tampony założyłam ale bolało mnie więc zwolniłam się z zajęć na tamponie było troszkę krwi ale później nie było nic...:( od jakiś 2 lat mam śluz na majtkach:( a od jakiś 5 mies. tego śluzu jest bardzo dużo i na majtkach i jest widoczny na papieże toaletowym. Jakieś 2 dni temu znowu pojawiły się pryszcze. Kiedy dostane pierwszą miesiączkę??

Gość emamciaaaaa
tego nie wiemy ale wkrotce :) tylko nie powiedziane ze teraz bedziesz miala ja juz co miesaic ja np milam :) pamietam ten dzien jak dzis :) chodz bylo to 10 lat temu ;) heh clkiem mozliwe ze miesiaczki beda sie pojawialy co miesiac , ale noie musi tak byc wiec nie martw sie zabieraj poprostu podpaski ze soba, no i porozmawiaj z mama ona najlepiej odpowie na twoje pytania :)

Gość myszka1395
DZIĘKI:)