Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolerko

bolerka etole szale płaszczyki?

Polecane posty

Gość bolerko

wklejajcie zdjecia ciekawych bolerek i etoli , oraz wszelkich okryć na suknię wrazie zimna

Gość ala ma kotaaaa
imili no nie wiem czy te Twoje bolerko chroniło w razie zimna ?? :/

hehe no wiesz to bylo tylko tak powiedziane:)...nie podobaja mi sie takie zwykle bolerka a na ta chwilke do kosciola stwierdzilam ze wytrzymam:)..to byl z reszta pazdziernik poczatek wiec myslalam ze moze byc cieplo jeszcze.:) No ale w dniu slubu padalo i bylo zimno...tyle ze naprawde z tego wrazenia w kosciele z checia zdjelabym nawet te koronkowe bo bylo mi tak gorąco:)

Gość bolerko
no właśnie mam ślub pod koniec pażdziernika , jestem ciepłolubna i obawiam się ze będę dygotać z zimna a to nie fajnie wyglada

Gość imili cos marna ta suknia
skoro juz rok ma i dalej nie sprzedana:/

Gość bolerko kup sobie
normalne zwykle biale bolerko z dlugim rekawem...nie kosztuje majatku a nie bedziesz wygladac smiesznie w kosciele.przeciez wiadomo ze koniec pazdziernika bedzie zimno jesli nie snieg juz nawet to kazdy to zrozumie.chyba ze masz taka kiecke ze ci nie pasuje ale watpie-takie do kazdej pasuje! mam na mysli w tym stylu: http://www.allegro.pl/item619279017_bolerko_slubne_producent_sile.html

wg ciebie moze i marna..to ze nie sprzedana nie znaczy brak zainteresowania ..no ale twoje zdanie mnie gowno obchodzi mam wieksze problemy niz to czy tobie sie podoba suknia czy nie..wazne ze ja sie w niej dobrze czulam

Autorko, sukienka bardzo ładna! Brałam ślub 25. kwietnia, pogoda była piękna ale, jak to o tej porze roku, nie do przewidzenia, musiałam się z chłodniejszym dniem liczyć no i bolerko obowiązkowe. W lokalu było mi już w nim za ciepło i musiałam zdejmować. Raczej bolerek nie lubię, ani mi się nie podobają, ale wyszło całkiem zgrabnie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e71bad19c7587969.html . Zdjęcie może troszkę niewyraźne. Miały być szersze rękawy, ale krawcowej nie to jedno się pomyliło, przymierzyłam takie, było w porządku więc przestałam sobie zawracać głowę. Na początku myślałam o długim rękawie ale cieszę się że taki został bo było wygodnie.

moim zdaniem wszystkie bolerka są brzydkie :P jednak wiem, że pogoda w Polsce jest zmienna, a panna młoda z rękami sinymi z zimna to średni efekt. zdecydowałam się na bolerko z tafty, rękaw 3/4 i mam zamiar je ubrać w razie niepogody (wszak w sierpniu może być 15 stopni, tak samo jak 30 w październiku ;) ). natomiast kompletnie nie rozumiem po co kupować bolerko z koronki, lub z króciutkim rękawem. przecież to przed zimnem nie chroni? ;)

bolerka służa do osłony gołych pleców w kosciele , pózniej się je zdejmuje

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d3e78e0608cf7f5.html - proszę, tu moja w całości, miło że się podoba bo pierwszy raz pokazuję :D Sukienka jest jednoczęściowa (to pod biustem, to miała być szarfa, w końcu wyszedł szeroki pas), a bolerko oczywiście dodatkowo :) Co do pytania Katowiczanki, zgadzam się z przedmówczynią- bolerko ma nie tylko chronić przed zimnem, ale też zakrywać co nieco. Wiem że katoliczkom po prostu nie wypada stawać przed ołtarzem z gołymi ramionami i dekoltem, a przyznam szczerze że ja sama w urzędzie troszkę nieswojo bym się czuła, chociaż dość skromną sukienkę miałam. Do autorki- to drugie bolerko lepsze, pierwsze faktycznie troszkę zbyt zimowe jak na październik :) Ale to tylko moje zdanie. Ja do swojej sukienki wybierałam długość taką żeby pasowała do tyłu sukienki, może gdzieś indziej pokażę, ale w Twojej jest tak wysoko ta taśma pod biustem, ze bolerka raczej tak krótkiego nie zrobisz- chyba że zgrabnie w tym będziesz wyglądać. A płaszczyk fajna rzecz :) Sama myślałam ale niestety nie pasowałby mi.

Gość to-sem-ja
bolerko jak się nazywa ten model sukienki?? Bo przecudna jest

aha, no chyba, że taka jest funkcja koronkowych bolerek, to mogę się zgodzić, że są potrzebne ;) ja jeśli będzie ciepło to mam zamiar przykryć ramiona w kościele welonem :)

no wlasnie i taka fuknce pelnilo moje bolerko...bo czulabym sie nie swojo w odkrytymi ramionami ..nawet idac do kogos na slub staram sie ramiona zakrywac latem jakims szalem albo garsonką

Gość aniaaaaaaa
mnie sie pdooba to bolerko,które jest na zdjeciach w pierwszym rzedzie - fotka 2 i 4 Jest takie delikatne .Nigdzie takiego nie widzialam.Moze wy mi podpowiecie gdzie mozna je nabyc? .Niestety,nie moge podobnego znaleźć nigdzie :( http://www.darekstawski.com/slubne/plenerowe/plenerowe.html

Ja to dopiero mam problem - suknia z odkrytymi ramionami i rękawiczki. Nie mam pojęcia jak ja to pogodzę z bolerkiem w kościele, bo też już słyszę że do kościoła z odkrytymi ramionami nie wypada.....

Gość bolerko
do to-sem-ja , sukienka jest z kolekcji Mori Lee nr 4058 , wkleje linka , ta na 4 stronie druga od lewej

Gość bolerko
no nie wkleiłam tego linka sorki , http://www.morilee.com/Weblu.aspx , Historynka , slicznie wygladałaś , piękna suknia , to sem ja dzięki za miłe słowa , bo co niektórzy mi mówia ze za skromna , jak bede miała fotki z przymiarki to wkleję

Gość tyryry-tyryry
A ten kolor tej etoli to biały jest czy jaki? He?