Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Poludnie

Pomysły na NIESAMOWITY SEX i WYRAFINOWANE PIESZCZOTY bez barier!

Polecane posty

Gość Marek Poludnie
Jeżeli nie to ja podsunę Ci jeden pomysł. Wyobraź sobie, że podajesz mi numer Twojego mieszkania, umawiamy się na konkretną godzinę pewnego dnia. Ty zostawisz drzwi otwarte, zawiążesz sobie oczy chustką i położysz się naga na łóżku. Ja wtedy wejdę, najpierw do mieszkania później w Ciebie, wykonamy szybki numerek, podczas którego Ty będziesz całkowicie bierna i wyjdę...

Gość Marek Poludnie
Tez jestem pewien, że nie dojdą do skutku, ponieważ nie jestem wystarczająco odważny

jak juz pisałam takie i wiele innych pomysłow mamz moim facetem:) jak sie człowiek z kims dobrze dopasuje to nie szuka sexu na boku

Gość maciek pyta
popieram britnej

Gość Marek Poludnie
Jeżeli rzeczywiście jest tak dobrze jak piszesz, to tylko pozostaje Ci pogratulować idealnego faceta.

Marek Poludnie wiesz zawsze mozesz namowic partnerke na odgrywanie takich scenek. Mozna sobie pozwolic na wiele więcej niz z obca osobą - bo partnerowi się ufa. Poza tym połki w sexshopach uginaja sie pod cięzarem zabawek i gadzetów:) naprawde do świetnej zabawy nie potrzeba 3 osoby.

Gość Marek Poludnie
Rzeczywiście masz coś z Brytney? Ja się stąd desantuję, ale z pewnością jeszcze tu zajrzę... Pozdrawiam!!

Gość Amator Blow
Różnice w robieniu loda!!! Niektóre laski są w tym mistrzyniami, widać, że lubią to robić inne odwalają czarną robotę.

Gość Amator Blow
Jak sądzicie, kobiety w wieku 40 50 lat też obciągają?

Gość Amator Blow
A wy kobiety jaka jest wasza ulubiona pieszczota, nie biorąc pod uwagę tradycyjnego seksu??