Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca kucharkaaaaaa

pytanie odnosnie sernika

Polecane posty

Gość poczatkujaca kucharkaaaaaa

w przepisie jest napisane ze 1kg sera.. ale jakiego sera? widzialam kilka przepisow i nigdzie to nie jest opisane dokladniej :( zwyczajny ser bialy? taki np almette? :D chyba nie o taki chodzi. twarog tez chyba nie. pomozcie prosze:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hehhehe
najlepszy serniczek wychodzi z żółtego edzobego, zaawansowanym polecam bundz, pycha :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Możnowładca
moze feta ale nie jestem pewny :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczka1
ja juz pislalas opowiem jeszcze raz zakupilam twarog w dyskoncie wszystkio cacy wlozylam ciasto do piekarnika i gdy wyjmowalam zobaczylam e wyszedl mi makowiec ;/ zamiasst sera chuje sprzedali mi mak ;/ co za chuje ! ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczka1
a ze tez wyjmowalas z szoku cale ciasto wypierdolilo mi sie na podloge ;/ cala podloga ujebana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to nie był mak
ale ser zczerniały - specjalna odmiana, a w srodku... a zresztą lepiej żebyś nie wiedziała:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×