Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Aurelia_

DIETA - nie od jutra! Od DZIŚ!

Polecane posty

To i ja się dopiszę:) 7:00 - dwa jogurty bez cukru, 3 łyżki otrąb owsianych, 10:00 - szklanka kefiru, 13:00 - 10 dkg piersi z kurczaka, usmażonej na łyżce oliwy, pół torebki mrożonych warzyw na patelnie, 4 łyżki ryżu brązowego, 16:00 - mały banan, 19:00 - kolacja wypadnie mi dzisiaj na mieście, więc sądzę, że ograniczę się do dużego kefirku:)

Witajcie, oto co wyniknelo z mojego ambitnego planu zywieniowego na dzis: rano platki z jogurtem ,potem actvia,3l wody i do 19,45 nic wiecej... mialo byc inaczej ale nie mialam czasu myslec o jedzeniu takze na dzis koncze tylko zielona herbatka:)

Też się zastanawiam... Jeszcze chwila i sama tu zostanę...:( Dziś: 7:00 - 2x razowy, twarożek, tatar z łososia, pomidor; 10:00 - jogurt owocowy bez cukru; 13:00 - 10 dkg piersi z kurczaka, gotowanej z 1/3 torebki mrożonego groszku, kostką rosołową, 4 łyżki ryżu; 16:00 - gruby plaster melona; 19:00 - kefir, 2 świeże średnie ogórki, łyżka chrzanu, kilka oliwek. 19:30 - godzina aerobiku:) To był dobry dzień:) A jak Wam idzie? No nie zostawiajcie mnie tu samej... bo tak smutno jakoś...:(

Gość nidia
No ja wczoraj zjadłam sobie o godz 9 dwie kanapki z sałata wedlinką i z serem herbatę supersalim 2 w ciągu całego dnia o godz 15.30 zjadłam małego kotleta mielonego i zupke ogórkową a później dopiero o 20 zjadłam jednego pomidorka bo coś chciałam zjeść ale coś takiego lekkiego hehe. a dzisiaj jestem już po śniadanku i też zjadłam dwie kanapki tymrazem z serem i pomigorem ok 12 zjem a raczej wypije jogurt pitny:) no to trzymajcie sie dziewuszki:)

Czesc dziewczynki troche mnie nie bylo ale trwam w postanowieniu i powiem Wam ze chyba sa jakies efekty. Nie zapeszam. Powodzenia dla was wszystkich:)

Witka.chyba mam zachwianie wiary... podniescie mnie jakos bo nie chce znow zatonac na dluzej... zjadlam 6 kostek czekolady............. tragedia! co robic ............

Nie martw sie to jeszcze nie tragedia - takie zalamania sie zdarzaja:) Naciesz sie slodycza i nie miej takich strasznych wyrzutow sumienia bo jak zlapiesz dola to tylko przeszkodzi Ci w dalszej walce. Zrob kilka brzuszkow wiecej niz zwykle i zapomnij o chwili slabosci:) Dasz rade!

Hej, a juz myslalam ze pouciekalyscie. u mnie wczoraj rano platki z jogurtem na obiad activia a na kolacje 2 marchewki i duzo wody. wiem wiem ze to nie bylo nawet 300 kalori ale zalezy mi na czasie:) a dzis activia i 2 kawalki pieczywa wasy jak na razie. o 18 serek wiejski i koniec po 18 nic nie jjem tylko woda.

dziewczyny a slyszalyscie kiedys o meridii? bo ja mam zamiar od poniedzialku ja przyjmowac bo dostane od kolezanki opakowanie.

dziewczyny a slyszalyscie kiedys o meridii? bo ja mam zamiar od poniedzialku ja przyjmowac bo dostane od kolezanki opakowanie.

Hej! Ja dziś pożarłam, jak niżej: 7:00 - 2x razowy, tatar z łososia, twarożek do smarowania, pomidor; 10:00 - jogurt owocowy bez cukru; 13:00 - 2x razowy, 2 jajka, duży, świeży ogórek; 16:00 - gruby plaster melona 19:00 - miska sałatki: sałata lodowa, rukola, bazylia, szczypior, pomidor, odrobina fety, pół łyżki oliwy, zioła. Aurelia - wyluzuj:) Poćwicz trochę na wyrównanie bilansu i zapomnij o sprawie. Jutro jest nowy dzień i jedziesz dalej, bez niepotrzebnego zadręczania się:) Lajlaa - wg mnie meridia to równie zły pomysł, jak 300 kcal. Ale nie będę Ci truć - Twoje zdrowie, Twoje życie, Twoja sprawa, wiesz najlepiej, co robisz. Nie wiem, jak wy dziewczynki, ale ja czekam z niecierpliwością na poranne, poniedziałkowe ważenie:) Pozdrawiam:)

M03 ja też czekam na poniedziałek... mam nadzieje że ten wyskok nie zaważy tak bardzo na mojej wadze ech..

A pomyśl tak rozsądnie - 6 kostek czekolady to załóżmy 200 kcal, nadprogramowo w środku dnia. Jeśli jesz regularnie, i jeszcze skusiłaś się na jakieś ćwiczenia, to umówmy się, że problemu nie ma:) Byle to się nie stało regułą:P

hejka:) dzis sie zwazylam, od poniedzialku 4 kg mniej...wooow szybko i niezdrowo...ja to wszystko wiem uwierzcie mi...ale bylam na diecie 1000 kalorii i niestety po 3 tygodniach mi sie znudzilo a ubylo mi wtedy chyba 2,5kg...nie jestem az tak wytrwala zeby chudnac zdrowo i powoli...mam nadzieje zrzucic 6kg jeszcze i potem jeszcze sie pilnowac zeby uniknac jojo.ale zobaczymy.na razie mam mega zapal. wiec manu na dzis ; 10.00 beda platki 13.00 jablko 15.00 activia 17.30 2 razy wasa z salata i pomidorem a po 18 standart woooooda i herbatki wiecie jak mi sie skurczyl zoladek? nie dojadam jablka nawet. i nie czuje juz glodu. daje rade mam mega zapal a od dzis dokladam orbitreka bo sobie zakupilam wczoraj ... wiecie cellulit...ehhh moze nie jakis mega widoczny ale... JA GO WIDZE! hehe na udach , brzuch i tylek mi ominelo ale od polowy udek jak scisne skore to brrrrrrrr no i te przedramiona...jak to zlikwidowac?napewno nie jakimis pompkami bo od tego robia sie miesnie i niestety robia sie jeszcze wieksze? no dziołchy a wam co przeszkadza najbardziej?:)

Dzisiejsza pasza: 7:00 - 2x razowy, pół puszki tuńczyka w sosie własnym, pomidor, 10:00 - jogurt owocowy bez cukru, 13:00 - 10 dkg kurczaka, pół torby mrożonych warzyw, 4 łyżki ryżu, 16:00 - gruby plaster melona, 19:30 - duży kefir, świeży ogórek. + dwie godziny aerobiku. Lajla - jeżeli chodzi o ramiona bardzo ładnie można je wysmuklić na odpowiednich zajęciach aerobiku - ja chodzę głównie na TBC i sztangi.

Dziewczyny... Co z Wami? No nie mówcie, że zapał opadł..., to dopiero początek:) U mnie dziś jedzonko, jak wczoraj, tylko zamiast melona był banan.

Hej :) Nie, nie opadł zapał tylko czasu nie miałam żeby napisać bo mój mały w ogóle przestał sypiać w dzień i cały czas się nim zajmuję co jest niezwykle absorbujące :D Ja dziś zjadłam Activie pitną, dwa paski czekolady i michę sałaty. Teraz pieczony ziemniak i finito :) Kaloryczność zachowana. Musiałam zjeść czekoladę bo aż miałam delirium. Jestem uzależniona od słodyczy więc nie mogę tak po prostu ich rzucić najwidoczniej :/ To działa jak u narkomana chyba :/ Narkoman na odwyku dostaje minimalne dawki tak i ja zmniejszam ale muszę zachować jakąś ilość w organizmie bo inaczej oszaleje. Najważniejsze że mieszczę się w kaloriach. Będzie dobrze :) Już widzę różnicę :)

Mi najbardziej przeszkadzają uda i brzuch chociaż ramiona też nie są zbyt ładne :/

Hej:) I jak dzisiejsze ważenie?;) Mój wynik w stopce. Zadowalający, chociaż zawsze może być lepiej;) Ja, jak każda typowa gruszka chyba, mam problem z proporcjonalnością - góra: rozmiar 34, dół: rozmiar 36/38; mam wrażenie, że wyglądam karykaturalnie. Góry już sobie nie powiększę - mimo regularnych ćwiczeń z obciążeniem na klatkę i ręce nie jestem w stanie bardziej się \"umięśnić\", żeby wyrównać do 36/38, więc zostaje żmudne i męczące zrzucanie dołu;)

Hej, hej :) U mnie wynik słaby ale najważniejsze że coś zeszłam w dół a nie wzwyż :P M03 super 3 kg :) Idealnie! 1,5 kg na tydzień.

Teraz już muszę przyspieszyć. Hmm.. zastanawiam się jakie tu wykonywać ćwiczenia... spacery z obciążnikiem 5 kg to chyba za mało :/ Brzuszków jeszcze nie mogę... macie jakieś pomysły ??

I chyba zostałyśmy we dwie same... Ja odrobinę zmniejszyłam ilość kalorii - do tej pory wychodziło mi ok. 1100-1200, od wczoraj nie przekraczam 1000. Ale bardziej obcinać już nie będę;) Dzisiaj zaliczyłam dwie godziny aerobiku, więc nie jest źle. Aurelia - proponuję piłkę - jak dla Ciebie powinna mieć 65 cm średnicy - możesz wyćwiczyć praktycznie każdą partię ciała - poszukaj w sieci zestawów ćwiczeń - są od bardzo prostych do całkiem wykręconych - będziesz mogla zwiększać poziom trudności wraz ze zwiększaniem się Twoich możliwości:)