Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazesx123

UPŁAWY??

Polecane posty

Gość wazesx123

Od kilku dni zauważyłam dziwną wydzielinę na bieliźnie i podczas kąpieli, nie ma to żadnego zapachu, ale za to dziwną konsystencję, coś takiego jak czasem podczas miesiączki, taka jak ta złuszczona blona. Sporo tego jest i jest białe. Dodam że niedawno dostałam pierwszą dawkę szczepionki na raka szyjki macicy, nie wiem czy to może mieć jakiś związek. Może ktoś miał coś takiego?? Powiedzcie, to upławy? Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie.

Gość wazesx123
prosze o jakas odpowiedz

kurcze ja nie bralam szczepionki nigdy wiec nie wiem czy to od tego. a moze masz jakis stan zapalny poprostu?

Gość wazesx123
Sama nie wiem, nie boli mnie nic, nie piecze, tylko ta dziwna wydzielina.

Gość taka jak serek
czy raczej jak białko jaja?

Gość wazesx123
no właśnie nie takie jak białko jajka tylko takie dziwne, bardziej jak serek, ale tez nie całkiem taka konsystencja.

Gość serkowate to grzybica
ale poczekaj jeszcze kilka dni, zobacz czy się poprawi, czy będzie gorzej. może to rzeczywiście ma związek ze szczepionką.

Gość wazesx123
Wydaje mi sie ze jeśli byłaby to grzybica to cos by towarzyszylo tej wydzielinie, jakis zapach, pieczenie czy cos takiego a tu nic. Dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne Cilest.

Gość wazesx123
????

Gość cziba psicz
przy grzybicy wcale nie musi byc innych objawow. moze byc tylko swiad, moga byc tylko uplawy. zapach zwykle sie nie zmienia, to przy bakteriach smierdzi :o a taka wydzielina troche serek przypominajaca, to najbardziej mi podchodzi pod grzybicza... kup moze sobie tantum rosa do przemywania i lacibios femina na przywrocenie rownowagi mikrobiologicznej pochwy i postsosuj kilka dni. jezeli nic sie nie zmieni, to bym przeszla sie do lekarza