Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas7301

Zdradziła, czy wybaczyć?

Polecane posty

Gość lukas7301

Znamy się od 5 lat, na początku była tragedia, kłóciliśmy się cały czas, po długich rozmowach "dotarliśmy się" i jest dobrze, Raz mnie zdradziła, całując się z innym, ja również zdradziłem ją w ten sam sposób, pow ze się nie gniewa bo zrobiła to samo. Za parę miesięcy bierzemy ślub, juz prawie wszystko jest przygotowane, nasze rodziny przygotowują się. Każdy jej mówi że nie pasujemy do siebie, ze za wcześnie (mamy po 20lat) ale jest dobrze i kochamy się. Jednak prawie od samego początku każdy tak mówił. Mówi ze była załamana, jak każdy zaczoł jej tak mówić i myślałe tylko o tych złych chwilach, pow że pocałowała się z innym, jak odjeżdżałem chciała skoczyć z balkonu, dobrze że ją mama złapała, i teraz też mówi że nie wie co z sobą zrobi, a wiem że ma słabą psychikę i może coś głupiego odwalić.co ja mam zrobić? Kocham ją i nie wiem ale jestem jej w stanie przebaczyć, w końcu tyle lat, takie plany i wszystko na marne?

Gość hmm no

Gość mnie bardziej martwi fakt
że chciała skakać z balkonu... Przez pocałunek? :O Nie dojrzeliście do żadnego ślubu wg mnie....

Dam Ci babską radę... Zostaw ją! Trudno będzie, ale to zaprocentuje na przyszłość. Tym bardziej, że jesteś jeszcze młody. Ja teraz zdradza, to co dopiero będzie później jak zacznie się prawdziwe życie i problemy? Dopiero słaba psychika będzie miała pole do popisu... I nie patrz na to, że do ślubu wszysko przygotowane, pomyśl o tym, że teraz tylko to jest przygotowane, a w przyszłości jak słaba psychika się odezwie i będziesz chciał się rozwieść, to dopiero będzie ambaras. Zrobisz jak uważasz, ale dobrze się zastanów. Pozdrawiam

Gość małe ale
UCIEKAJĄCY PAN MLODY:-)))) ale racja uciekaj jak najdalej od tej dziewuchy, niech dotrze wreszcie do ciebie ze ma niepokolei w glowie..... teraz takie numery odstawia...samobojstwo......debilka mogla sobie zyly podciac i to w zdłuz....

chcesz się władowac w poważny związek z niedojrzałą, rozchwianą emocjonalnie smarkulą - porażka :O

Gość niechcąca
ale ty zrobiłeś to samo,więc o cochodzi,dlaczego to ona jest ta zła??wina leży po obu stronach, zawsze. Jeśli chcesz ją zostawić to jej nie kochasz, proste, jak się kogoś naprawdę kocha, to wiele można wybaczyć pod warunkiem , że ta druga osoba kocha tak samo. błędy każdy popełnia, nikt nie jest w 100% czysty.

Gość niechcąca
aczkolwiek małżeństwo to totalna głupota, poza tym 20 lat to moim zdaniem nie jest wiek na śluby. ja mam 22 lata, od 6 lat w związku i w ogóle nie myślimy o ślubie (mój ma 25). jest dobrze tak jak jest, i kochamy się ze wszystkich sił.

Gość lukas7301
Wy to myślicie że to takie proste, rozstań się i już. chcemy się pobrać tylko z tego względu że chcemy być razem i mieszkać i to wszystko.

Gość niechcąca
no to jak chcesz z nią być to w czym problem????? wybacz, zapomnij i bądź szczęśliwy.

Gość akurat wydaje mi się
że problem "zdrady" jest najmniejszy, w koncu to był pocałunek, tym bardziej ze ty też nie byles lepszy. martwiłabym sie raczej jej stanem emocjonalnym bo chyba ma jakies problemy z psychiką.:O

Gość ta sam sie całowałeś
a teraz to ty chcesz zgrywac wspaniałodusznego, że niby jej wybaczasz.

Gość nie powinniscie sie pobierać
obydwoje jesteście niedojrzali!

Gość ejakule
do autora: a bierzcie ten slub i to szybko. pasujecie do siebie jak dwie krople wody. robicie to samo i tak bardzo sie kochacie. wybaczycie sobie zdrady nawet z cala armiia wojska :D 🖐️

Gość lukas7301
Ok, dzięki za wasze opinie, temat do zamknięcia