Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronisław

Jak traktujecie dziwaków?

Polecane posty

Gość bronisław

Jak traktujecie dziwaków, odmieńców, ludzi, którzy gdzieś tam podażają własnymi ścieżkami. Słabo funkcjonujących społecznie. Znacie takich ludzi? Jak się do nich odnosicie? Czy ludzkie dziwadztwa was brzydzą? Budzą politowanie, czy ciekawość? A może wstyd i zażenowanie? Wesołość ? :)

ja bardzo lubie takich ludzi:) są dla mnie bardzo ciekawi i jeżeli im to nie przeszkadza to lubię ich obserwować:D

Gość a na mnie mowia ze jestem
dziwakiem :O

Gość a na mnie mowia ze jestem
ja wszystkich traktuje normalnie :)

Gość Dzieciaki Atakujące Policje
Ja jestem inna. Ale w społeczeństwie normalnie funkcjonuje, i ci co powinni to mnie lubią... I nie ma DZIWAKÓW... Są tylko ludzie, którzy są na tyle mądrzy i odważni, żeby wymyślić sobie swoją drogę życiową, a nie tak jak wszyscy, prosta i jeszcze z drogowskazami. Ja się ubieram inaczej, słucham innej muzy i jest mi z tym dobrze.. Nie lubię być taka jak inni.. Nigdy nie lubiłam...;d

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem taka jak ty...

Gość k0smo
🖐️

Gość do Dzieciaki Atakujące Policje
ze mnie to się nalewają ile wejdzie :) tak juz mam ze nie luibie impez i tłumu ludzi ale inni odbierają to jako wrogośc do nich czy co, juz sam nie wiem.

Gość i t0 ciągłe wymyślanie cudow
juz byłem geyem, swirem,pijawką, na chwile obecna jestyem egoistą :) podejzewam ze lada dzien jak bede szedł do sklepu to zacznie sie rzucanie kamieniami we mnie, musze się uzbroić psychicznie:) Pozrdo ufoki skrzaty elfy i krasnale :D🖐️

Gość jestem dość aspołeczna
unikam ludzi raczej, ale jestem osobą spokojną (choć bywam nerwowa), nie lubię imprez, głośnych koncertów, nie robię "szalonych" rzeczy, a i tak mnie ludzie uważają za świruskę, chociaż jestem zupełnie normalna, spokojna... tylko może bardziej bezpośrednia niż większość ludzi. także ja, nauczona doświadczeniem, szanuję wszystkich ludzi. z każdym mogę porozmawiać. na nikogo nie patrzę pobłażliwie, do każdego mam szacunek (chyba że ewidentnie na to nie zasłużył).

Gość cvblnkhglf
prawdziwie aspoleczni sa jedynie ludzie, ktorzy nie posiadaja konta na portalach typu nasza klasa i dla nich ogormny szacunek za indywidualnosc spoleczna!

15:09 [zgłoś do usunięcia] cvblnkhglf prawdziwie aspoleczni sa jedynie ludzie, ktorzy nie posiadaja konta na portalach typu nasza klasa i dla nich ogormny szacunek za indywidualnosc spoleczna! :) ja bardzo lubię dziwaków, ale często nie przez wszystkich są dobrze odbierani :( cóż, taki los odmieńca :classic_cool:

Gość MAL MUY MAL
jestem jednym z takich ludzi, traktuję się okrutnie biję się czasami, walę głową o ścianę i wyzywam od nieudaczników stojąc przed lustrem

Gość jestem dość aspołeczna
jestem dość aspoleczna, co nie znaczy ze w 100%. nie mam zadnych kont na NK, gronie i innych takich, nigdzie. tylko pisze na kafe, mam gg i mail, to wszystko. jednak czlowiek to zwierze stadne i potrzebuje ludzi. a przez net jest latwiej, bo nie trzeba patrzec im w twarz, jakby co to mozna po prostu wylaczyc komputer.

Gość zupapomidorowa.
Ja lubiem :D

Gość lubię i szanuję ich