Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie

co mi dolega? problemy z okresem

Polecane posty

Gość martwie sie

czy ktoras z was miala kiedys problemy z okresem? troche sie martwie: w pazdzierniku odstawilam tabletki w listopadzie dostalam okres pierwszy po tabletkach w grudniu dostalam okres w styczniu na poczatku plamienie,ale pod koniec okres w lutym okres ale w marcu bylo plamienie( brazowe uplawy) w kwietniu jakies 2 tyg po uplawach marcowych,znowu brazowe uplawy i pod koniec kwietnia brazowe uplawy, ktore nawet dnia nie trwaly za kazdym razem towarzyszy mi bol brzucha,bola mnie jajniki,tak jak na okres,obserwuje kiedy mam dni plodnie,nieplodne itp,wszystko niby normalnie,ale nie mam okresu normalnego od marca te uplawy ostanie mialam tydzien temu,a podbrzusze nadal boli nie wiem co mi jest:(

Gość martwie sie
czy to stres, czy tabletki rozwalily mi "harmonogram" dostawania miesiaczki?

Gość martwie sie
predzej czy poniej musze pojsc,bo sie martwie, w marcu bylam u ginekologa i w ciazy nie bylam, w kwietniu raz sie kochalam,ale calkowicie sie zabezpieczylismy,a wiec nie mysle o ciazy, nie mam mdlosci,jem normalnie,czuje sie bardzo dobrze,ale okresu nie ma,bole sa tak jak pisalam wczesniej

Gość ellleela
a ja odstawiłam na początku stycznia, pod koniec lutego miałam okres (od 24lutego-4 marca) i od tamtej pory nie mam okresu ;/ robiłam już 3 testy, wszytskie negatywne i w różnych odstępach czasu, niby pobolewa mnie brzuch itd jak na okres ale juz miesiąc czasu się spóźnia, po odstawieniu nie miałam żadnego stosunku bez zabezpieczenia, moze z 5 razy sie kochalam ale to w gumce i zawsze ostrożnie ... ja pierniczę, martwimy sie z chlopakiem, boje sie isc do lekarza ale jak nie dostane okresu do konca tego tygodnia to bede musiala isc ;/ chyba nie możliwe zeby 3 testy jak coś nie wykryły ciąży prawda?

Gość martwie sie
elllla- nie jestes w ciazy,widac tobie tez sie popsul harmonogram :D