Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misisisisissisissisisisi

mam 20 lat a nic mnie juz w zyciu nie czeka

Polecane posty

mam 20 lat i nigdy nie mialam chlopaka. boje sie ze nic mnie juz w zyciu nie czeka ze do konca zycia bede sama. chlopcy sie mna interesuja ale nie tacy jakbym chciala i poza tym jestem zbyt niesmiala/zakompleksiona. co poradzic? jak myslicie czy nic mnie juz nie czeka? w jakim wieku poznalyscie przyszlych mezow?

z takim podejsciem to moze od razu walnij sobie kulke w leb . masz DOPIERO 20lat, wiec mysle ze wszystko przed Toba, to ze nie masz chlopaka to nie koniec swiata, po prostu musisz nabyc wiecej pewnosci siebie i cieszyc sie tym co jest, reszta przyjdzie z czasem

ffff

Gość a jacy się tobą
interesują /

jak mozna uzalezniac wartosc swojego zycia od FACETOW??? :-O kobieto, nie masz pasji, ambicji, przyjaciol? napierw musisz byc pewna siebie i pogodzona ze soba, a facet - sam sie przyplacze.

Gość ajs22
kobieto cos ci powiem zeby ci woda sodowa nie uderzala do glowy. Ja rowniez nie mialem zadnej kobiety bo znajomosc internetowa nie uwazam za bycie z kims aczkolwiek sie zawiodlem 2 krotnie to moge przyznac ze tak naprawde nie mam o tym zielonego pojecia.Mam to wszystko gdzies robie w zyciu tylko to co do mnie nalezy jestem informatykiem slucham hardrocka typu linkin park i wiesz co ci powiem? nie bede sie prosil. ty tez powinnas miec takie spostrzezenie... dlaczego masz sie prosic faceta zeby z toba byl?? ja rozumiem twoje zakompleksienie ale ja akceptuje siebie i to co robie. tak naprawde wy kobiety wolicie lajdakow i taka jest prawda a ja sobie z tym odpuscilem tylko dlatego ze mam juz dosc.Kiedys koncza sie granice cierpliwosci bo ile mozna czekac? ja rowniez jestem z podobnego rocznika przedzial wiekowy 19-25 lat i studiuje zabezpieczenia tylko to jedyne w zyciu mnie bawi. powiem ci cos jeszcze co to za milosc na ktora trzeba sie prosic? i ktorej sie szuka? dlaczego chcesz ukladac \"puzle znajac ich ulozenie\"?? ,te ostatnie pytanie tyczylo sie tego ze nie warto planowac sobie zycia. byloby nudne i z takim rozumowaniem to chlop cie rzuci po roku. Czy czulabys sie lepiej z faktem ze masz chlopaka a on cie na pewno po roku zdradzi?? nie sadze bo ja akurat jestem zdania ze zdrada to najgorsze co w ludzkosci jest ... takze najlepiej zajmij sie soba i tym co robisz najlepiej a zobaczysz ze nie pozalujesz bo myslenie o naszej plci nic ci nie da!!:p

Gość ddddddd
tez tak miałam... az pewnego pieknego lutowego dnia poznalam super faceta :P od miesiaca jestesmy razem :D

Gość do ajs22
zazdroszcze ci kierunku ja tez kocham kompy tylko ze totalna amatorka ,mnie sie wydaje ajs ze najsensowniej jest szukac kobiety z podobnymi zainteresowaniami i nic na sile :) wierze ze kiedys trafi ci sie genialna informatyczka z ktorą stworzysz udany zwiazek:)pozdro

Gość ajs22
a ja nie sadze bo mnie to zupelnie juz nie interesuje aczkolwiek podkochiwuje sie we mnie wiele kobiet to mam to juz gdzies. Myslisz ze tego faceci nie dostrzegaja??:p tyle ze ja doskonale wiem ze kazda kobieta z tych ktore spotkalem do tej pory mnie potem zdradzi nie wazne czy to bedzie za 15 lat czy za 10 czy za 4 czy za miesiac,,, heh nie szukam kobiet wcale a juz napewno nie chce by miala do czynienia z informatyka... tak do konca nie zamknelem swiata kobiet ale musialbym w niej widziec czlowieka a nie jak jakies zwierze wezmie mnie do lozka i porzuci z przyjacielem za 2 dni^^ tak niestety jest.. jestem czlowiekiem z zelaznymi zasadami i dlatego wlasnie mam to gdzies pozdro~~

Gość ajs22
aha jeszcze jedno to co ci sie wydaje to tylko przywidzenia :p najlepiej nie zamydlac tutaj nikomu oczu i idz sie naprawde ucz informatyki np jezykow typu c/c++ wtedy mozesz mowic ze kochasz kompy -bo masz podstawy do stworzenia jakiegokolwiek programu

Gość do ajs22
c+= i strony w html juz dawno robie :P

Gość do ajs22
c++ mialo byc

zamieszkaj w koedukacyjnym akademiku, długo sama nie pobędziesz