Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurofen forte

pękla nam guma. a on nie widzi problemu

Polecane posty

Gość nurofen forte

pękla nam guma. stwierdzil że nie poczul żeby coś się że tak powiem z niego wylalo. k... przecież nawet wydzielina coś w sobie zawiera. w każdym razie sram w gacie bo gadaliśmy o dziecku ale nie spodziewalam się takiej reakcji: że spoko jest. on mieszka z rodzicami, nie ma nic, praca za 1500. i spoko się czuje na myśl o zostaniu ojcem. a ja się wkur..lam. bo on ma takie "olewanckie" podejscie do wielu spraw, nie wiedzialam ze i do tej. szlag mnie trafia. czekam na okres. trzeba bylo leciec po postinor. chce dziecka ale chyba nie z nim ... zaraz mi tu napiszecie ze materialistka jestem. moze po prostu stapam twardo po ziemi. no teraz dalam ciala, tzreba bylo leciec po postinor. miedzy nami roznie sie uklada i on pewnie mysli ze jak zajde w ciaze to sie nie rozstaniemy

Gość dfgdfg
szansa zajścia w ciążę przy pierwszym podejściu wynosi ok. 20 % Więc sama widzisz że mała - o ile wytrysk był w ogole w środku, bo niedokładnie zrozumialam.

Gość dfgdfg
Oczywiscie do tego musialabyś robić to w środku cyklu.

Gość sdsfgsdgsdfbba
a tableki 72h po

Gość Korwin Piotrowska
a jak urodzisz dziecko z porazeniem mozgowym zglos sie do znawcow i madrali z forum KAfe. Pewnie zechca ci zadoscuczynic bowiem maja moc Boga w decydowaniu o cudzym zyciu.

Gość nurofen forte
za duzo bylo tego gadania ze jak bedzie dziecko to spoko ale rozmawialismy w takim kontekscie ze w ciagu 2 lat sie postaramy. a teraz glupia nie poszlam po postinor, za pozno juz. w kazdym razie wkurza mnie moja glupota bo zdaje sobie sprawe ze na zakladanie rodziny to moze on chetny, ale same checi nie wystarcza. on nie ma nic i nie stara sie zeby miec. no moze oprocz dziecka heh. w kazdym razie nie chce pisac o zwiazku. jestem zla ze on ma w dupie doslownie wszystko. jesli okaze sie ze nie jestem w ciazy to odejde. jesli jestem w ciazy to cos pomysle ... bedzie czekac go powazna rozmowa. bo ja dziada utrzymywac nie bede. nie mam na mysli dziecka. k... zreszta jakis tydzien przed ta wpadka mowilam mu ze nie moge na niego liczyc, ze jakby cos wyskoczylo to ciekawe co on zrobi mieszkajac ze starymi i nie majac nic. ale on kladzie na to co bedzie. zyje z dnia na dzien. dobra, sama jestem glupia wiem. juz postinor bralam. teraz nie wiem czemu tego n9ie zrobilam. on wie ze chce dziecka. jego jako partnera niekoniecznie ...

a jak on ma się niby zachować? Ma wpaść w histerię tak jak Ty? Facet podszedł do sprawy spokojnie, powiedział, ze jak coś by sie faktycznie wydarzyło, to chętnie przyjmie role ojca, a Ty masz jakies jazdy. Ciesz się, że taka jest jego reakacja, bo gdybyście oboje histeryzowali, to byłoby Ci jeszcze ciężej a postinor, który jest na receptę i trzeba go wziąć dwie godziny po, żeby dał 100% pewności, powinnas mieć w szafce co do ciązy - panikujesz. Wbrew pozorom nie jest wcale tak łatwo zajść

Gość Korwin Piotrowska
Jak to?! To znawcy seksu dzikich z Kafe forum nie wiedza ze nie kazdy stosunek bez gumki konczy sie ciaza? Dziwne, bardzo dziwne.

Gość Faceton
Hitler też niby twardo stąpał po ziemi a nie udało mu się podbić całej europy..

Gość nierozumiem jedej rzeczy
skoro mowisz ze chcesz dziecka ale nie z nim? to dlaczego nie poszlas po te tabletki, tylko teraz uzalaz sie nad soba na forum, co ci mamy powiedziec, ze jestes glupia, i za bledy sie placi?

Gość nurofen forte
hm, histeryzuje bo i tak sie ten zwiazek wali ...

Gość nurofen forte
a czego tu nie kumasz. zdecyduje sie na wychowywanie sama niz z nim.

Gość nurofen forte
ludzie, ja i w obcym kraju lecialam do obcego ginekologa i placilam bo 30 euro za postinor byleby nie miec wyrzutow sumienia (sex z poprzednim facetem). teraz mysle o tym obecnym facecie i wiem ze mozemy tak sobie gadac o dzieciach ale on sam jest jak dziecko. wczoraj kupil sobie klaser na monety za 100zl. on ma inne podejscie do zycia niz ja - nie mozemy sie dogadac. i tak juz 2 lata. on mowi ze cos zmieni ale tego nie robi. widze to ja, widza to inni. jak mowilam tydzien przed wpadka byla rozmowa ze ma lekkie podejscie do zycia. czemu piszesz ze jest spokojny - on ma po prostu w dooopie. stad jego spokoj