yassminelka 0 Napisano Maj 4, 2009 slyszalam ze mozena juz od 7 dni po stosunku, czy to prawda? musze sobie zrobic to badanie i chcialabym jak najwczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Maj 4, 2009 mi prawie 2 tyg po stosunku nie wyszedł a byłam (i jestem) w ciąży wiec radzę na wszelki wypadek poczekać na dzień kiedy powinien wystąpić okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Maj 4, 2009 ale owszem można zrobić już po tygodniu tylko jestem doskonałym przykładem że może nie wyjść, chyba że zrób teraz i powtórz za 2 tyg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 4, 2009 bo wiesz kochalam sie z facetem 8 dni temu, mimo ze biore pigulki i byla jeszcze prezerwatywa. ale hjakos dziwnie sie czuje, zimno mi, glowa mnie boli...no kurcze chyba sie nie da wpasc na tabletkach i z gumką dodatkowo:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emamciaaaaaa Napisano Maj 4, 2009 jest bardzo mala szansa na wykreycie 7 dni po stosunku ,7 dni od zaplodnienie (owulacji) mozna zrobic wiarygodny bedzie na 10 dni od owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 4, 2009 no to musze jeszcze poczekac, tak? teraz jest 8 dzien 'po' wiec jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Echhhhhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Maj 4, 2009 Chyba grypa cie bierze a nie ciaza :O Plemniki twojego faceta musialyby byc nadzwyczajnie superowe skoro pokonalyby gume, blokade z sluzu i jeszcze znalazly nieistniejace jajeczko !!! Ba, i jeszcze zebys miala takie objawy w 8 dni po ew. zaplodnieniu to wogole jakies cuda sie dzieja. Nie wiem od kiedy marzniecie i bol glowy jest oznaka ciazy :o Dziewczyno, skoro w czyms takim przy takim zabezpieczeniu dopatrujesz sie ciazy to raczej nie jestes gotowa na seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach