Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas dziwna ta

miliony tematow - jednak proszę o opinie

Polecane posty

Gość jakas dziwna ta

poszukuje wozka dla dziecka urodzonego na poczatku czerwca. inetresuje mnie sama gondola, cena max 500zł, nie wiem ale chyba nie umiem szukac na allegro bo tam sa wozki wielofunkcyjne a ja chce teraz lepsza gondole o ile do 500zł taka jest a pozniej kupic dobra spacerowke. fotelik juz kupilam i nie zalezy mi zeby wpinala sie w stelaz do gondoli. prosze pomozcie mi mamuski, doradzcie bo ja jestem zielona;-(

Gość ja wczoraj zaczełam 8 miesiac
nie wiem czy spełnia Twoje wymagania ale jest tani

Gość jakas dziwna ta
mieszkam na 3 pietrze i nie mam zamiaru dzwigac takiego czołga;-( szukam czegos lekkiego bardziej nowoczesniejszego, chce wydac 500zł ale jezeli nie ma nic w tej cenie to moge wydac ciut wecej...

ja mam wrazenie, że te nowoczesne wózki sa kijowate i co jeden to cięższy. ten mi się podoba, fajne są też wózki El-jot, czy jakoś tak. Ja mam Nestora po siostrzenicy i tez jest ok.

Gość jakas dziwna ta
szukam wozka glebokiego nie wielofunkcyjnego ze spacerowka... te el-jot fajne ale wielofunkcyjne wiec pozniej spacerowka bedzie ciezka, a wole pozniej kupic lekka dobra spacerowke

wiekszość jest wielofunkcyjna, ale nie ma nakazu używania takich spacerówek - a cena raczej ta sama.

Gość aaaa mnie
sie ten wózek podoba, fakt wielofunkcyjny, ale teraz wiekszosc taka, albo gondola zdejmowana , albo wyjmowana. A ten wydaje se zgrabny, nie jest sztywny, i nie za ciezki.

Gość jakas dziwna ta
wozek oki ale nie do codziennego wtaszczania na 3 pietro gdzie schody sa waskie, dziewczyny mysle o czyms lekkim...

Chcesz mieć lekki, nowoczesny wózek za 500 zł, samą gondolę??? Jak znajdziesz to daj znać, bo ja widzę możliwość tylko używanego zakupić. Sooryyy, ale za takie pieniądze to nie zaszalejesz ;)

Gość jakas dziwna ta
misiaczkowa dlatego zalozylam ten topic, nie znam sie na cenach i msylalam ze 500zł to przecietna cena, a ty co doradzasz?

Gość aaaa mnie
no wiesz ja tez mam waskie schody i mieszkam na 9 pietrze i podobny wozek sprawdzal sie przy poprzednim dziecku, a co chodzi o ceny to cos co pokazuje misiaczkowa kosztuje ok 1000-1200 zl a i wiecej zalezy gdzie,

Gość jakas dziwna ta
na 9 pietrze wiec masz winde ja niestety jej nie mam i nie mam jak sie taszczyc z takim czolgiem

Gość perełka lubelska....
polecam. miałam. Jest lekki, wąski, wprawdzie wielofunkcyjny ale spacerówka jest spoko. Łatwo się składa, bardzo skrętny

Gość perełka lubelska..........
nie wiem czy strasznie :) nie powiedziała bym :) jak mówię, mnie się podobał i sprawdził. I kosztuje niewiele :)