Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba nie gruba

Czy wam tez facet mowi ze jestes gruba??

Polecane posty

Gość gruba nie gruba

i porownuje mnie do naprawde tlustych dziewczzyn a aja widze przeciez jaka jestem w rzeczywistosci , a jestem noramalnej budowy, nie mam sadla zadnego:(co robic z tymi facetami?

Gość patrzac na moj brzuch
powiedzial mi co dwie dupy to nie jedna:opowga

to spytaj,czemu z Tobą jest,czy interesują go tylko te Twoje niby dwie dupy,bo jeśli tak,to niech spada ;)? no chyba,ze od początku waszej znajomosci utyłaś 20 kilo,ale w to wątpie

Gość pseudonim dla siebie
kuchnia mario chyba masz racje, a ja juz sie bałem ze te baby zmutowały wszystkich facetów na ziemi :D:D

Gość a mozesz
Mnie mąż tak mówi w żartach bo wie że denerwuje mnie to :D ale wiem że to żarty dlatego nie obrażam się o to :)

Gość gruba nie gruba
nic nie utylam, przeciwnie nawet z 2kg schudlam od naszej znajomosci, ale coraz bardziej widze takie akcje typu wlasnie ze jestem gruba w jego wykonaniu:(

Gość gruba nie gruba
to nie byly zarty!!!! bo rozmawialismy na powaznie , potem zazartowalam ze tak o mnie mysli a on ze chcialam opini to mam

Gość gruba nie gruba
bo on mam sam niedowage jest chudy strasznie , a ja normalna kobita jestem:P mam 63 przy 165cm ale mam plaski brzuch bo wszystko mi sie osadza rownomiernie:)

Gość gruba nie gruba
jesli juz to moge na maila nie chce publicznie

Gość gruba nie gruba
moze i ma racje:(chyba powinnam troche zrzucic

Gość jest... ok

Gość gruba nie
ale nogi krzywe, więc lepiej chyba dla ciebie jakbys była gruba a nogi w porządku miała, bo zawsze mogłabys schudnąć, a gir nie naprostujesz

Gość A mi się podoba

Gość aaaaaah
jestes piękna i tyle!

Gość jesteś śliczna
i mówi to dziewczyna, wiec mysle ze juz wogole komplement na maxa :P Masz super sylwetkę, chude zgrabne nogi, jesli facet mowi ci ze masz cos grube i mu sie nie podoba - to wypad, na jego miejsce bedziesz miala 10 lepszych kandydatów :D tylko nie noś takich bluz jak na fotce, ta bluza jest kwadratowa i zakrywa twoja cała sylwetke ze wygladasz jak kwadrat :P ale widać że jesteś super zgrabna babka, olać kretyna! :D:D:D

Powiedz mu,że jak mu sie coś nie podoba to niech sobie zmieni dziewczyne:P Ja tak zawsze mówie jak mnie jakiś koles wkurwia:)

...popieram - masz idealną figurę i miłą buzie.. tylko mogę dodać żebyś bardziej podkreślała swoje wdzięki bo te ciuszki na fotce na pewno w tym nie pomagają :) aaa i jeszcze jedno ...olej frajera! ;)

Gość gruba nie gruba
dzieki za komentarze:P tylko tych ciuchwo nie bierzcie na serio bo to czasmi jak na wariatke przystalo w tak poznym wieku (27lat juz) to sobie z siostra jaja w przymierzalni robilysmy i tam pojawialy sie ciuchy w stylu lat 70tych P i inne takze bez ciucow jakby co