Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynammmmmmmmmmmm

jak wprowadzić

Polecane posty

Gość zaczynammmmmmmmmmmm

Karmię pirsią, ale jak będą upały to zastanawiam się nad wprowadzeniem wody. Wodę należy przegotwać i ostudzić. Mam pytanie - ile tej wody podawać dziecku ( 3miesiące ) i czy ta woda ostudzona nie bedzie za zimna? Czy karmienie 6-7 razy na dzien w wieku 3miesiecy to nie za mało, kiedys bylo 8 razy.

Gość uppkiiiiiiiii

Gość zaczynammmmm
6-7 na dobę.

Gość zaczynammmmm
nikt nie pomoze???

karm na żądanie i bedziesz miała z glowy - mozesz spróbowac dac wody, jak zasmakuje to ok.

Gość zaczynammmmm
a ile tej wody? I moze byc ona chłodna? bo jak wyde na spacer to ona osttygnie.

Ja karmiłam młodą po prostu jak głodna była. Też wychodziło jakoś tak czasami więcej. Nie dopajałam jeszcze ale uczyłam picia trochę. Dawałam wodę gerbera. Bez gotowania, tak o prosto z butelki, jak robiłam herbatkę to dawałam po ostudzeniu, nie zawsze młoda chciała od razu więc piła później więc wiadomo że ciepłe to już nie było ale takie zwykłe w temp. pokojowej to co mogłoby jej się stać? Jak nie dasz lodowatego z lodówki to ok

Daj troszkę to będziesz widziała czy dziecko chce jeszcze. Jak nie to nie wpychaj, zachce się pić to wypije. Tak ja miałam z butelką... nie chciała nie chciała, a ostatnio w upał złapała i jakoś dobrze wiedziała jak się piję, a teraz znowu udaje że nie potrafi;)