Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z banku do banku

Jak najkorzystniej przelac funty do Polski

Polecane posty

Gość gość
Może i linki się powtarzają, ale co z tego jeśli prowadzą do najatrakcyjniejszych przelewów? W porównywarce doskonale widać ze te firmy są najlepsze do przelewów, a dzieki linkom możemy za darmo przelewać, a jeśli nawet gość coś z tego ma to co??? Z zawiści mam dostać mniej pieniedzy na pl koncie, bo może gość coś zarobi na poleconym linku?? co to za filozofia? Ja sama korzystam z tych linków bo się po prostu opłaca, a czy ktoś cos na tym ma? - to nawet lepiej - ja mam przelew za free....

Gość gość
Hahaha dobre, dokładnie! Polska mentalność - " niech sam strace, byle by ktoś przypadkiem na tym nie zarobił!" ... ŻAŁOSNE...

Gość gość
ale ile można spamować linkami do transferwise masakra jakaś :( :( :(

Gość Filip87
Ja polecam wszystkim www.easysend.pl. Naprawdę firma godna zaufania. Dobry kurs, szybkie przelewy i niewielkie opłaty. Dla mnie też fajne jest to, że firma jest Polska. Naprawdę dobrze sobie radzą i będę z nimi dalej. Niech się rozwijaja :)

Gość gość
UWAGA NA "tanieprzelewycom" !!! Strona jest zawirusowana!! Dzisiaj musialam prosic o pomoc kolege w odblokowaniu komputera po wizycie na tej przegladarce!

Gość gość
Art. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli sprawca działa w sposób określony w § 1 w celu wymuszenia zwrotu wierzytelności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Wyżej artykuły dla osoby piszącej, że na stronie http://tanieprzelewy.com/ znajdują się wirusy. Jestem jej właścicielem i dzięki zgłoszonej informacji od odwiedzających moją stronę na temat gróźb i zastraszania czytelników forum uszkodzeniem komputera pragnę poinformować iż są to zwykłe spekulacje mające na celu zastraszenie Was - czytelników, abyście nie mogli porównać kursów, opłat, tylko kliknęli na jeden z dwóch ciągle powtarzających się linków, aby osoba pisząca te wymysły osiągnęła korzyści materialne. Na mojej stronie znajdziecie ranking i porównania takich firm jak TransferWise, Transfergo, EasySend, Sami Swoi, Grosik, Transfer24, Western Union, Minutka, Opal Transfer, Azimo, Money gram, Funcik. Ostatnio dodałem nowe recenzje kolejnych firm oferujących przelewydo Polski, oraz stronę na której zamieszczane są informacje o aktualnych promocjach porównywanych firm. Strona przyjazna jest również dla urządzeń mobilnych. Tutejszy krzykacz twierdzi iż reklamuje na niej Transferwise. NIE Porównywarka jest obiektywna, a każda firma jest inna, co jest opisane w recenzjach... dla przykładu Transfwrwise ma wysoki kurs, ale jest tylko po angielsku, a osoba słabo znająca obcy język może woli skorzystać z polskojęzycznej firmy. No dobrze, ale której. Wszystko zależy od Waszych potrzeb, niektórzy mogą skorzystać z Grosika, gdyż ma dobry kurs i małą opłatę, ale jeżeli ktoś jest zapominalski to nie wyśle nim szybkiego przelewu i nie otrzyma pieniędzy na których mu zależny w 10 minut.... To dlatego nasz krzykacz robi takie hallllo, bo ludzie mogą sobie porównać i nie koniecznie skorzystać z jego linka. Krzykacz poleca również skorzystanie z porównywarki jakieprzelewy, Po to jest Internet, aby móc z niego korzystać! Czym się różnimy.. jesteśmy podobni, mamy wiele firm do porównania itd Z mojej strony był większy nacisk na przejrzystość intuicyjność i nowoczesność. Strona posiada również swoja wersje mobilną, oraz jest często aktualizowana, można na niej się dowiedzieć o konkursach i promocjach jakie oferują serwisy swoim użytkownikom. A teraz o co tyle krzyku ze strony Krzykacza... tak jak napisał "porównajcie sobie na tej lepszej porównywarce jakieprzelewy, a później zarejestrujcie się z mojego linka, który da Wam darmowy przelew" Kochani, żal mi tego osobnika, który Was ładuje jak tylko może... Przykład z jego linka firmy Transferwise dostaniecie darmowy przelew, jeżeli zarejestrujecie się po przejściu na stronę tej firmy z mojej porównywarki, lub konkurencyjnej również dostaniecie darmowy przelew! My też umieszczamy linki na naszych stronach, gdyż działają one w 2 strony. Wy dostajecie darmowy przelew, a my nagrodę za to, że zarejestrowaliście się z naszego linka. Jest właśnie ta różnica, że porównywarki dają Wam możliwość wyboru, oraz uzyskania cennych informacji, a dzięki temu, że zarejestrujecie się po przejściu na wybraną firmę z naszych stron możecie otrzymać darmowy przelew (w zależności od firmy którą wybierzecie) i tym samym wesprzeć naszą działalność i odwdzięczyć się za pomoc przy wyborze firmy. Dziękuję również tym którzy bronili dobrego imienia porównywarki, jak i osobie dzięki której dotarło do mnie zgłoszenie Pozdrawiam wszystkich do porównania firm na http://tanieprzelewy.com/, prócz Krzykacza, ale to chyba oczywiste. Miłego dnia i wysokich kursów wszystkim wysyłającym pieniądze za granicę!

Gość gość
Hahaha, co za frustrat!!:D

Gość gość
Właściciel firmy, strony, haha, dobre, a kto ma nim być? Zrobił sobie stronkę i fantazjuje jakim to jest biznesmenem!! buhhaha

Gość gość
No dokładnie! ddo roboty się weź - właścicielu tanich.., a nie zdobywania nagród!

Gość gość
I jeszcze straszy ludzi jakimiś artykulikami!!! Żałosne! Do roboty!!

Gość gość
Jak ktoś sobie zainfekował kompa, po wizycie na konkretnej stronie, to ma prawo o tym napisać! I ostrzec innych....

Gość gość
Ja też widziałam informacje o tych wirusach w innych miejscach. Więc polecę porównywarkę bezpieczną z której ja korzystam, od dawna na rynku, i ma wszystkie możliwe firmy transferowe , i szczegółowe i rzetelne opisy i porównania! Zapraszam na: http://jakieprzelewydopolski.co.uk/

Gość gość
to prawda, ta porównyarka jest sprawdzona, korzystałem kilka razy... zanim nie przekonałem się że transferwise jest najlepszy, niezmiennie...

Gość gość
No tak, wiadomo, ze transferwise ma najlepszy kurs, pieniądze w ten sam dzień w pl, i darmowy przelew, wiec po co kombiować, jak ktoś nie umie po angielsku to transfergo i tyle w temacie...

Gość gość
Nieiem po co to czcze gadanie i bełkot zeby sobie pgadać -"...grosik ma dobry kurs, ale jak ktoś zapominalski to już nim nie wyśle, wtedy lepsze co innego" co to w ogóle za tekst i po co? Żenujące jak to czytam.

Gość gość
Całe mnóstwo firm ma wyższy kurs, niższe opłaty i szybki przelew, więc ten grosik, to po to żeby zająć miejsce na stronie:))

Gość gość
Każdy kto w transferwise się zarejestruje i zrobi przelew może mieć linka, na którym coś sobie zarobi, więc po co wspierać jedną osobę, która szkaluje całe fora, "bo jemu się należy" haha, do roboty chłopie!!

Gość gość
Krytykuje innych że wklejaja linki, a zaraz pisze "my"'nasza firma" też daje link do darmowego przelewu ... co go tak boli? bo nic na tym nie zarabia:) a inni dają link do darmowego przelewu i tyle, jak ktoś się zdecyduje to i tak skorzysta , a nie trzeba do tego gnębić innych.... ale on ma firme - buahaha!!

Gość gość
jeszcze napisał że jego strona jest dość podobna do prawdziwych porównywarek! Te panskie twory taniprzelew proszę pana do pięt nie dorasta innym porównywarkom, a na pewno -jakie przelewy do polski! pan stworzyłeś tą strone tanieprzelewy do zbierania nagród, a jakie przelewy to zbiór i porównanie wszystkiego co dostępne na rynku przelewowym, i bezpieczne. Bo wszędzie widzę jak ludzie przestrzegają przed zaglądaniem na strone panskiego twora, która to czynność moze doprowadzić delikatnie mówiąc do nieprzyjemności związanych z komputerem z którego wizytowano tanie...

Gość gość
Ten dyrektor tanich przelewów to chyba XIONDZ jakis, bo zwraca się do ludzi "kochani" ... - bracia i siostry... Słuchajcie głosu mojego... wiara jest naszą najwiekszą wartością... - w tym przypadku warto się zastanowić:)

Gość gość
A ja myslałem, ze to prezes nie dyrektor... cóż nikt nie jest nieomylny...

Gość gość
" ...i tym samym wesprzeć naszą działalność i odwdzięczyć się za pomoc przy wyborze firmy. " - jaką działalność? jakiej firmy? WTF??

Gość gość
Nie przejmuj się, nikt nie rozumie po co ten bełkot... chłop chce sobie "DYSKRETNIE" ZAREKLAMOWAĆ te tandetneprzelewy.mom - czy jakoś tak...

Gość gość
O , to skoro prowadzi firmę/działalność to ciekawe czy m zarejestrowaną tą działalność?! I CZY ODPROWADZA PODATEK?!

Gość gość
Hehehehe nie ma to jak rozmawiać sam ze sobą... Co minutę post jak by to czat był :-D

Gość gość
Dokładnie hejt a później to samo. Skoro twierdzisz że są lepsze miejsca do porównania transferow to może podzielisz się informacjami, a nie rozmawiasz sam ze sobą po to zeby znowu podac swoje linki. A najlepsze jest to "Całe mnóstwo firm ma wyższy kurs, niższe opłaty i szybki przelew, więc ten grosik, to po to żeby zająć miejsce na stronie" Ciekawe, bo sam używam grosika i ma on wyski kurs i tylko 1funt opłaty - to jedno - a drugie skoro krytykujesz porownywarki za to ze jakas firma jest u nich w zestawieniu to jest najbardziej idiotyczne, bo po to wlasnie one sa aby porównywac i im wiecej firm na niej to chyba lepiej heh

Gość gość
Zresztą szybciej będzi jak sam znajde i Wam napisze, bo się pewnie nie doczekacie od "kolegi" http://przelewydopolski.pl porównanych 6 firm rok aktualizacji nieznany