Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igulka 26.01.1977

Nocleg w Częstochowie

Polecane posty

Gość igulka 26.01.1977

Mamy zamiar wybrać się z rodzinką do Częstochowy. Do przejechania mamy 500 km i przydałby się nocleg żeby wszystko na spokojnie pozwiedzać I mam pytanie czy znacie jakieś tanie noclegi w Częstochowie? Słyszałam, że zakonnice wynajmują pokoje a nic w necie nie mogę znaleźć. Chodzi o coś taniego i w miarę funkcjonalnego ze względu na babcię która chodzi o kulach. Za wszelkie informację będę wdzięczna.

Gość RudaHera
Chcesz spać u zakonnic? Chyba na głowę upadłaś! Nawet Ci z mężem nie pozwolą spać w jednym miejscu. Wydaje mi się, że to nie jest najlepszy pomysł. Na Twoim miejscu zatrzymałabym się w jakimś hotelu. A tak, to będą Ci dzieci terroyzować. Odpuść sobie.

Gość Gosiak z Czwy
Faktycznie hotel będzie o niebo lepszy niż mieszkanie u zakonnic. Jednak Częstochowa to miesto pielgrzymów, i ludzie często wynajmują im pokoje, więc może zobaczyć czy aby jakaś rodzina by Was nie przyjęła. Zawsze to taniej, tylko nie jesteście sami w domu. Wystarczy się rozejrzeć.

Gość czestochowianka
koło Jasnej Góry jest camping Oleńka.znajdziesz w necie.tam paulini wynajmują pokoje,lub domki,ale to chyba w sezonie.