Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana żona

zycie seksualne

Polecane posty

Gość zatroskana żona

Obawiam się, ze coś jest nie tak. Jestem z mężem od 22 lat. Zawsze lubil seka, ale to co robi ostatnio mnie frustruje. Nie mogę sie koło niego nawet położyć. Może to brzmi śmiesznie, ale obawiam się o nasz związek. czasami omijam sypialnię, bo to już jest nudne, smutne i nie daje mi satysfakcji. Ileż razy mozna.Zaczynami sie coraz więcej kłocić, bo on stwierdza, że go nie chce. No, w pewnym sensie ma rację, w takim wydaniu go nie chcę. Co powoduje takie zachowanie u mojego meza, czy strach, że niedługo nie będzie mógł? wiem, że pokutuje takie pojęcie, organ nie uzywany zanika, ale chyba coś tu nie tak

Gość Coś nie tak
Tu musiałby sie wypowiedzeć chyba seksuolog. Ja przynajmniej nie mam takiego doświadczenia i partnera z takimi potrzebami.

Gość kataryna122
Tylko pozazdrościć i nie martwić się

Gość nochalek
Na mój nos to po prostu niezły ogierek, nie widzę problemu.

Gość monisska1990
Powody tego mogą być tylko i wyłącznie dwa! 1. ZDRADA 2. Prostata nie chce mi się dokładnie wypisywać w tym temacie ale najlepiej pośledź trochę swojego męża a później opisz nam swoje obserwacje

Gość zatroskana żona
jak zdrada, albo jestem głupia albo ... Skoro robi to tak często ze mną...

Gość ktoś zdziwiony
No widocznie niektórzy panowie jak zdradzają to jeszcze wiecej pragna swoich żon, ale o tym nie słyszałem. Myślę, że raczej jest odwrotnie, może inni panowie sie wypowiedzą hę...

Gość do zatroskanej
masz rację, narząd nieużywany zanika, przykładem oko flądry-ryby głębinowej, której oko zanikło w wyniku braku ćwiczenia oka promieniami świetlnymi, ryba ta pływa na płask, jednym okiem skierowanym do dna, gdzie nie dochodzą już promienie świetlne.. Skoro Twój mąż taki "ogier", a Ty nie chcesz lub nie możesz, to masz radę: kup a seksszopie sztuczną cipkę, lub nałóż na swą dłoń żel poślizgowy i w ten sposób wywołuj u niego ejakulację=orgazm. Będzie wilk syty i owca cała, czyli mąż zadowolony i twoja duupa cała. No, możesz mu też zafundować gumową lalkę, sterowaną komputerowo, sapiącą, stękającą, kwilącą, pocącą się, o skórze aksamitnej, o włosach głupiej blondynki; no ale ona kosztuje 6,5tys $ Albo dawaj mu po 5zl na dziwki, wg kawału: czy widziała p. mego męża? Tak, wziął 5zł i poszedł na dziwki.Wtedy będziesz miała też spokój.

Gość do zatroskanej
zaczęło funkcjonować powiedzenie, na które nie masz już wpływu: głowa siweje, a dupa szaleje.

Gość inny pan
orgazm męski nieodłącznie związany jest z ejakulacją, a ejakulacja to wytysk spermy, i im więcej jej jest tym lepszy, wartościowszy orgazm. Jeżeli mąż "zatroskanej" wystrzelał spermę podczs zdrad, to absolutnie nie miałby erekcji dla własnej żony, a bez erekcji z seksu nici. Tak, że zdrady nie wchodzą w rachubę; ma duży temperament, który musisz rozładować sztuczną ciipką/duupką/własną dłonią/własną buzią, wtedy oszczędzisz własną duupę..