Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola8509

wózki spacerowe chicco, CHICCO CT 04

Polecane posty

Czy polecacie ? Ogólnie wózki chicco w przedziale cenowym do 350 zł? jakie są? dobre? lekko się prowadzą Pilnie potrzebuje wózek spacerowy. pomocy

moja córa takim jezdziła.W sumie jest w porządku.Szkoda tylko,ze nie rozkłada się na płasko.

Gość moj syn mial taki
juz mam go dosc :P ale to chyba dlatego ze mamy go juz 1,5 roku ;) ale tak ok fajny byl na zime jak jeszcze syn byl maly spiworek swietnie sie sprawdzal ale nastepnego roku juz synus sie nie miescil :( mimo ze nie skonczyl nawet 2 lat ( chodz jest duzy bardzo wyglada na 3 latka ) wiec moze dla mniejszego dziecka bedzie lepszy ,ogolnie oceniam dobrze :)

a czy ten wózek simplicity to można w nim oparcie obniżyc do poziomu i za główką dziecka jest budka? bo na zdjęciu to dziwnie wygląda

Gość aniaaaaaaaaaaaa
ja mam ct o4. polecam, jest super, fajnie sie prowadzi, lekko, ma duze kolka, rozklada si prawie na plasko, moja corcia bez problemu sie w nim przespi, jak ja sen zmorzy,a ma 1,5 roku, wczesniej moalam graco vivo,ale swiadomie zmienilam na chicco i byl to dobry wybor

moze ktoś jeszcze napisać cos więcej o tym wozku. Pomyslalam że może lepszy bedzie chicco simplicity ale waham sie pomiedzy ct04 a simplicity

my kupilimy ct04 werje zimową.niby spoko ale cały zcas mnie denerwuje.jest ciężko-ledwo go wnosze na parter. dużą wadą jest to ze po złożeniu sam nie stoi jak większosc wózków teraz, musi byc oparty o sciane.prowadzi sie ok.

rozkłada się praktycznie na płasko do tego dodam ze pierwszy wózek który mam od ponad roku i nic jeszcze w nim nie rozwaliło ,nie jest ciężki i wygodny jak dla mnie do wnoszenia

wersja zimowa od normalnej różnis ie kołami.w zimowej ma duze pompowane.nie wiem moze przez te koła jest taki ciężki

ja przed zakupem chicco miałam 3 wózki i były totalna pomyłką w jednym odpadało mi koło,drugi był ciężki,trzeci ciężki w prowadzeniu totalna masakra Myślałam że chyba wszystkie wózki są do kitu aż siostra kupiła mi właśnie ten i jestem zadowolona