Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikk-y24

Niewykorzystana szansa, nie moge sobie darowac

Polecane posty

Gość Vikk-y24

Dluga historia ale ja skroce, po prostu spotykalam pewnego nieznajomego w drodze do pracy przez okres paru m-cy. Bardzo mi sie podobal, byl w moim typie, ale jednoczesnie czulam sie bardzo niesmiala i probowalam ukryc ze mi sie podoba. On mnie poznawal codziennie, i powiem szczerze czulam ze wpadlam mu w oko. Jednak czulam ze on rowniez jest niesmialy. Raz usmiechnal sie do mnie bardzo szeroko i powiedzial czesc a ja zachowalam sie jak idiotka, spralizowalo mnie to, po prostu nie odpowiedzialam tylko przeszlam. Pozniej przestal probowac. Dodam ze bylo to za granica, ja teraz jestem w polsce i nie umiem przestac o nim myslec, on wzbudzal we mnie takie dreszcze, nigdy wczesniej sie tak nie czulam na widok zadego faceta. W sumie sytuacja przegrana ale ja chce walczyc. Sa takie portale na ktorych mozna opisac kogo sie szuka myslicie ze warto czy zrobie z siebie idiotke? Cierpie bardzo cierpie.

Gość Vikk-y24
Nie no wlasnie na gumtree jest to miasto o ktore mi chodzi, tyle mysle czy on tego nie odbierze jako desperactwo, gdyby oczywiscie stal sie cud i je odczytal, warto sprobowac?

Gość On3242422442
A masz inny pomysł? Jeśli nie to przecież nic nie tracisz. Jeśli on to zobaczy, to znaczy, że tego szuka, czyli też jest "desperatem". ;)

Gość
a co jeśli się okaże, że on jest jakimś nieokrzesanym robotnikiem? :D no i faktycznie może to uznać za akt desperacji :_

Gość Vikk-y24
Watpliwosci mam bo za pare tyg zamierzam tam pojechac na pare dni, wiec nie wiem czy wstrzymac sie i bedac na miejscu cos podzialac, czy napisac, nawet myslac o tym mam motyle w brzuchu, ale dobrze napsiales skoro to zobaczy znaczy ze tego szukal;) Nie wiem mysle ze zawsze jest tak ze ludzi odstrasza mozliwosc odrzucenia przez druga strone

Gość Vikk-y24
a ci.pka bardzo mnie swędzi ;)

Gość Vikk-y24
Spadaj podszywie

Gość
czasami spełnione marzenia rozczarowują... ;) ale rób jak Ci serce dyktuje 🌻

Gość Vikk-y24
Wlasnie serce dyktuje zeby napisac, ale rozum zeby sie powstrzymac:/

Gość skoro wyjezdzasz
tam za jakis czas, to wstrzymaj sie i jelsi go sotkac usmiechnij sie szeroko i powiedz czesc:)

Gość Vikk-y24
ciekawe czy ma dużego siuraka ;) hmmmm musze go ujrzeć:)

Gość Vikk-y24
Dla sprostowania tepy podszyw pisze te wszystkie sprosnosci Mysle ze tak zrobie, moze sie powstrzymam i na miejscu cos zadzialam:) tylko gorzej jak go nei spotkam:/