Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka32...

Szukam samotnego ojca

Polecane posty

Gość jacapla
witaj kasiu ja mma 29 lat i sam wychowuje synka ma 3 latka . moj tel dla ciebie 600872665 pozdrawiam waszystkich

Gość lalalalalalalaaaaaaannn
Czesc jestem samotna mama mam 2,5 roczniego synka!

Gość lalalalalalalaaaaaaannn
aha mam 22lata:)

Gość mariusz24
ja jestem samotnym ojcem 1,5rocznego dziecka, jestem wdowcem, wychowuje syna i również nie widzę przeszkód by z kimś o tym pogadać - adres emaila podany obok pseudonimu - numer gg też moge podać ;) pozdrawiam

Gość mamuśka :-)
Szukam samotnego tatuśka który chciałby poklikać z samotną mamą :-)

Gość natalee
a ja jestem samotna mamusia 5 latka chetnie poznam miłego samotnego tatusie mam 25 lat. dlaczego akrat tatusia? bo wydaje mi sie ze taki jest bardziej odpowiedzialny!

Gość Antis
Witam Drogie Mamy i Ojcowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)