Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinkowalski

Jak mezczyzna powinien dbac o siebie

Polecane posty

Gość marcinkowalski

Gość wituś-sprytuś
- korzystać z fryzjera - myć włosy - nie gniewać się na mydło - mieć oberżnięte paznokcie - nie ubierać się jak wiochmen - używać języka polskiego - nie pierdzieć przy lasce

Gość wituś-sprytuś
- nie dłubać w nosie przy lasce

Gość 1003
-nie miec zrosnietych brwi -od czasu do czasu odwiedzac solarium

Co dzień prysznic... czyste i obcięte (nie ogryzione) paznokcie używać dezodorantów, męskich perfum itp włosy i zarost pod pełną kontrolą ;) czyste i wyprasowane (!!!) ciuchy... zmieniać co dzień bieliznę i skarpety :-P wysławiać się na poziomie... nie palić...nie pić (w nadmiarze).. myć zęby przynajmniej 2 razy dziennie używać tic-taki lub inne odświeżacze...:-P trzymać wagę w normie...;) ...to by było na tyle...;)

Gość marcinkowalski
hej Gianna jesli to bede robil to jestem prawie idealny nie uzywam tylko codziennie perfum inie zawsze mam wyprasowane rzezcy

Mezczyzna powinien dbac nie tylko o swoj zewnetrzny wyglad [choc to jest zdecydowane minimum]ale takze czynic wszystko ;), zeby jego zwoje myslowe nie rdzewialy zbyt wczesnie.:) Aby tak sie nie stalo winien cwiczyc swoj umysl ; rozwijac swoje pasje, poglebiac wiedze, uprawiac jakis sport. To absolutne minimum w dzisiejszych czasach 🖐️

Gość porywacze.eu
taki zadbany facet nie miałby czasu na kobietę. sport co weekend , w niedzielę odpoczynek. praca 8-10h dziennie wyprasowane czyste ubrania, manicure wizyta u fryzjera raz w miesiącu obowiązkowo książka wieczorem co rano opiniotwórcza gazeta zostają noce i pól niedzieli oraz pół soboty. Na kochanka w sam raz ale na faceta ?

Gość madzia12megi
Sory moi drodzy, ale skoro ja jestem kobieta, dbam o siebie, używam kosmetyków, żeby dobrze wyglądać, czasem trzeba nawet czasem trochę cierpieć, to dlaczego facet ma poświęcać na swoją higienę tyle czasu, ile ja poświęcam na mycie zębów. Nie wiem skąd się to przyjęło, że kobieta ma atrakcyjnie wyglądać, a facet to może sobie to wszystko olewać. Co jak co, ale mycie też dotyczy mężczyzn. Wiec moglibyści panowie jakoś o siebie dbać. Nie mówię tu o jakimś makijaży, ale podstawowe czynności dotyczące higieny wystarczą...

powinien dbac o kondycje fizyczna poprzez sex

Gość zadbana
Minimum to prysznic dwa razy dziennie, aby był czysty i pachnący, mycie zębów, twarzy, czyste i zadbane paznokcie dłoni i U STÓP! (obrzyda mnie wygląd niezadbanych paznokci, a szczególnie u stóp... z jakąś grzybicą np... BLE! AFE!), dezodorant (ten do stóp też by się przydał :P), czyste włosy i schludna fryzura, włosy na ciele pod kontrolą (nie mówię tu o całkowitej depilacji, jeśli ktoś nie lubi, ale np. przycinać włoski trymerem czy nożyczkami i nadać im odpowiedni kształt), świeży oddech, jeśli ma kłopoty z suchą serą to krem do twarzy lub balsam na całe ciało (wszystkie kosmetyki są dostępne w lini dla mężczyzn), HIGIENA INTYMNA, plecy i twarz bez zaskórników, bez używek Nie przesadzajmy, że to zajmuje tyle czasu. Podstawowa toaleta wieczona i poranna zajmie facetowi 30 min, raz w tyg zrobi sobie manicure i pedicure, podetnie włosy, pójdzie do fryzjera. A od razu inaczej to wygląda. Facet też powinien o siebie dbać, tak jak kobiety. Nie chodzi mi o zakres pielęgnacji itd., tylko o samo dbanie o siebie. Czyli nie ma wymówek, że facet to nie baba, bo nie chodzi o makijaże, fryzury itd. tylko o prezentację swojego ciała i podstawową higienę :) Pozdrawiam