Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdiofdsoi

Potrzebuję rady zawodowej fryzerki

Polecane posty

Gość fsdiofdsoi

Chcę sobię zrobić trwałą ondulację i chce miec kręcone włosy dopiero od połowy ich długości i chciałam się do wiedziec czy jest taka możliwość:)

jest ale bedzie to wygladalo ciulato tak jakbys miala odrosty po poprzedniej trwale

Gość fsdiofdsoi
bo mam dość gęste włosy i boję się że jeśli zrobię loki na calej dlugosci to starca one na dlugosci chyba ze tylko koncówki...?

Gość eh baby zadna kasa nie przepad
to nie bedzie wyglądało ciulato jak zrobisz na duzych wałkach ! :)

Gość fsdiofdsoi
właśnie o czymś takim myślałam, a poowiedz mi ile może kosztować max taki "zabieg" w salonie??

Zapraszamy do udziału w konkursie „Działamy na gorąco z Dove Heat Defense!”. Szukamy 5 kobiet, których włosami zajmie się nasza genialna stylistka. Wszystko nakręcimy, a filmy, które powstaną podczas przemiany znajdą się na naszej stronie. Działaj na gorąco! Wejdź na http://idoveyou.pl/dzialamynagoraco/ i zgłoś się!

nie polecam trwałej, strasznie niszczy włosy... teraz na rynku jest tyle kosmetyków do kręcenia włosów, po co fundować im tak inwazyjny zabieg

Gość krolowa letniej nocy
pewnie jest, ale trwala to zly pomysl. takie wlosy fajnie wygladaja tylko wtedy gdy sa naturalne, wiec przemysl to Kochanie raz jeszcze :)

Ponieważ nie jestem fryzjerka mogę zaproponować jedno : wizytę w www.handsomemen.pl

Gość aniaksalewicz
No tak, jest taka możliwość... Ale osobiście nie polecam, raczej nie bedzie Ci zbyt ładnie.. :) http://www.handsomemen.pl/wlosy,wlosy,witaminy_dla_wlosow__woda_a_wzrost_wlosow.html