Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia19903387

Po Luteinie 50 wciaż brak miesiączki

Polecane posty

Gość Kasia19903387

Witam mam 18 lat. Ostatnią miesiączke mialam 2 lutego ostatnio poszłam do ginekologa niby wszystko jest w pożadku dostałam tabletki na wywołanie miesiączki ii mineły 2 tyg. i nic. Ile musiałyście czekac na miesiączke po luteinie czy powinnam sie ponownie zgłosić do ginekologa? Mozliwa jest bezpłodnosc:(? za odpowiedz z góry Dziekuję.

Gość kasia19903387
?

Gość qwer
czesc moja siostra lat 18 ma tez tenmnn problem nie pomogla luteina,zastrzyki,teraz bieze duphaston zopbaczymy nie ma jajeczkowanhia czyli narazie brak potomstwa

Gość tez bralam teraz luteine
przez 5 dni po 2 tabletki pod jezyk. w pt bralam ostatni raz i dzis dostalam okres. czyli po 2 dniach. mam niedoczycznnosc tarczycy, biore leki, a pomimo tego normalnie okresu nie mam. dlatego podejrzewane jest na razie PCO, choc z usg wszystko jest ok.

a tak w ogole, to juz nie raz bralam luteine i zawsze raczej w ciagu kilu dni sie okres pojawial. ja bym poszla znow do ginekologa

Gość kasia19903387
bede musiala :( boje się jednego że nie bede mogła mieć dzieci czy prolaktyna jest gorozna? mozna bez problemu zajsc w ciaże jesli się hormony ustabilizuje

jak prolaktyna grozna? przeciez to hormon produkowany przez nasz organizm, jest niezbędny