Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkamale

spsób na zabicie wolnego czasu - taniec

Polecane posty

Gość kasienkamale

co robicie dla zabicia wolnego czasu ?? :) ja ostatnio jestem z moimi psiapsiółami na etapie różnych gierek, ostatnio odkryłyśmy coś podobnego do twistera tylko że się tańczy, świetnie poprawia kondycję, znalazłam nawet filmik w necie o tym http://www.youtube.com/watch?v=b8kT_WJy7y8 , mi się podoba:)

Gość xmann
no fajne fajne. pewnie duzy popyt na to bedzie bo teraz wszyscy chca tanczyc :D Ten koles z filmow to musial duzo trenowac. Moze sprobuje, zobacze jak mi bedzie szlo :P

Gość Gonzola
z tego, co na końcu filmiku jest pokazane to koleś jest z jakiegoś klubu tanecznego, więc ćwiczy na pewno dość dużo. znając popularność oryginalnego twistera, faktycznie popyt na tańczenie, który mamy dziś przyczyni się do sukcesu gry. każdy lubi sobie dzisiaj popląsać nawet w zaciszu domowym, a na imprezkach takie wygibasy, nawet dla żartu to przecież sukces murowany :)

Gość monikadzika
zestaw do tańczenia na pewno nie będzie drogi, a można ciekawie zaskoczyc znajomych ,wyciągając taką zabawę na początku imprezy do rozruszania wszystkich, jak dla mnie spoko zabawa :)

Gość karambol
@monikadzika. zestaw nie jest drogi, bo kosztuje raptem 90 złotych. nie są to sumy, które oszałamiają. jak się ze znajomymi człowiek zrzuci to wychodzą jakieś grosze za całość. jeśli przeliczyć cenę na wartości i emocje, które towarzyszą grze, to stosunek wychodzi bardzo na korzyść tej inicjatywy :)

Gość yetimen
fajna rozrywka , w sumie to dla każdego, dla dzieci, dla młodzieży i też dla starszych, bo przecież każdy chętnie się zawsze powygina przy muzyce :) ja to kupuje :)

Gość weronicze
Ja juz mam :) przyznaje, że na razie gubie kroki, ale pewnie dojde do wprawy. Mam nadzieje ze jak bede cwiczyc codzinnie to troche poprawie kondycje ;p

Gość Rajca
kondycję pewnie dość szybko można złapać, bo przecież to niemal jak sprint - taki wysiłek dynamiczny - dużo zmian, układ oddechowy może się wykazać... fajna sprawa. szczerze mówiąc mając do wyboru siedzenie przed kompem i zabawę z twisterem, to wybieram to drugie.

Gość lunatico
no i to jest fajna zabawka. rzecz na czasie, bo dziś prawie każdy ogląda programy taneczne. tak więc sporo osób chętnie sobie w zaciszu domowym pogra ze znajomymi czy nawet samemu.

Gość Koralinka1
a kto nie lubi? :) jakby było inaczej, to programy takie jak "taniec z gwiazdami" czy "you can dance" nie przebiłyby się w Polsce. Jest inaczej, więc chyba praktycznie każdy z nas lubi się wyginać. Ja już się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze :) zabieramy twistera i każdy wieczór spędzamy na plaży tańcząc i bawiąc się :) to będzie dopiero odjazd :)