Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona dziewczyna

BŁAGAM CO MOŻE BYĆ MEMU CHŁOPAKOWI ???MOŻE KTOS TU COŚ DORADZI ?

Polecane posty

zapisany jest do lekarza dopiero na poniedzialek ale ja nie wiem czy jest sens tak czekac długo i czy nie isc prywatnie ... chodzi o to ze boli go tak od dwóch tygodni jakoś udo ..to znaczy to nawet nie jest ból wg niego tylko odczuwa nastepujace objawy : takie mrowienie uda i sciąganie go jakby twardnienie ..nie umie nawet tego dobrze wytłumaczyć ale caly czas to odczuwa i najgorzej w nocy jest jak sie chce przekręcić albo cos ..w dzień jak chodzi to juz jest lepiej ..boje sie bardzo ze to cos złego :(:(czy spotkałsie ktos z was z takimi objawami ? dodam ze boli go tylko jedno udo a nie dwa:(

Gość Doktor Tamten
to moze byc przepuklina medzykregowa takie sa nieraz objawy i ma sie wrazenie ze cos innego poprostu nerwy uciskaja i promieniuje ból niech zrobi tomograf komputerowy wtedy bedzie wiadomo co jest

Gość dfasfag
nie ma co gdybac na forum, moga to byc zwykle niedobory potasu, magnezu

Gość dsssf
moze byc zapalenie miesni, nerwow, żył, musi lekarz ocenic

Gość koo.la
moim zdaniem to tez jest niedobor mag i potasu

dziekuje wam kochane za pomoc chodzi o to ze chłopak pracuje teraz nonstop i szef go zwolni z roboty jesli nie przyjdzie dziś do pracy i nie moze wziąć wolnego a ja sie tak boje ze to moze być zakrzepica...:( błagam powiedzcie chociaż czy profilaktycznie aspityna cośda zeby zlikwidowac ryzyko zakrzepu jakby to bylo to ??dziekujez góry za odpowiedz.

sorki ASPIRYNA TAM MIALO BYC ..CZY ASPIRYNA COS DA ?

zrozpaczona - aspiryne mozesz dac, nie zaszkodzi. ale to moze byc jak juz ktos napisal wyzej ucisk na nerw

Gość psychiczna tortura orencz
mialam to samo i okazalo sie, ze to rwa kulszowa promieniujaca do uda.

Gość w moim przypadku pomogła
albo po prostu naciągnął mięsień. Spróbuj kupić w aptece ALTACET w żelu i smarować bolące miejsce. Już po pierwszym razie powinno przynieść ulgę. Mężczyźni baaaaardzo żadko mają zakrzepicę :)

naciagniety miesien od 2 tyg? :P albo ucisk na nerw albo zakrzep, ale chyba by jeszcze go bolała noga i słabła od niedokrwienia

"Mężczyźni baaaaardzo żadko mają zakrzepicę " oczywiscie. i bardzo razdko maja zawały i udary niedokrwienne spowodowane zakrzepem :D :P

Gość w moim przypadku pomogła
ta..... zaraz amputacja będzie potrzebna :)

Gość TO NA BANK ZAKRZEPICA

jESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA TAKI ODZEW.. WIEM ZE PANIKUJE ALE TAK SIE MARTWIE O NIEGO ..WIECIE JACY SĄ FACECI ..NIE CHCĄ ISC DO LEKARZA A POTEM PŁACZ:( A JESZCZE PRZYPOMINA MI SIE PRZYPADEK TEJ SPORTSMENKI KAMILI CO ZMARŁA NA TEN ZATOR WYWOLANY ZAKRZEPICĄ ..I MAM DOŚĆ ... jesli to zakrzepica to co powstrzyma ewentualnie ryzyko z domowych srodków narazie?aspiryna ,czosnek ???

Gość frelka18
To moze byc rwa kulszowa, cos moze uciska nerw. Czy ten bol zaczyna sie juz w dolnej czesci plecow i promieniuje na noge czy to tylko noga?

frelko on mówi ze tylko udo go boli..taka częśc uda własciwie i to caly czas jest odczuwalne w sumie.. drętwienie takie .mrowienie sciąganie tego uda.. tylko udo własnie.. mówi mi teraz ze idzie jednak prywatnie jeszcze dziś i wezmie wolne.. ale jak myslicie do jakiego lekarza sie powinien zgłosić z tym jesli prywatnie pojdzie.?

chodzi tez o pieniądze i pasuje zeby nie poszedł do jakiegos co nic sie nie dowie a zaplaci ..:( tylko jak juz zaplaci to niech sie cos dowie :(

Wspołczuje twemu facetowi Zabuli jak zawoły [prywatnie na bank. pewno kolo 4oo zł.

Gość do zrozpaczona dziewczyna
i niedosc ze zabuli 400 zł to jeszcze pewno nic nie wyjdzie z prześwietlenia ,ja bym poszła na nfz .czy twój facet jest ubezpieczony ?jesli tak to na nfz niech idzie publicznie!!!!!!!!!!

zrozpaczona - dobrze zeby do dobrego lekarza poszedl na rozpoznanie to go skieruje na zbadanie tego. zorientuj sie jaki jest dobry internista/lekarz chorob wewn. i tam niech pojdzie

wez go nastrasz ze jakby to byl zakrzep to jak poplynie do płuc i zatka tetnice to œmierć...

aha na zakrzepice podaje sie heparyne ale bez recepty tego nie dostanie sie, zreszta nie wiem czy poza szpitalem to jest dostepne...

Gość zakrzepicaaaaaa