Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derderkio

Śmieszy mnie to co robi koleżanka na naszej-klasie!

Polecane posty

Gość Derderkio

Dziewczyna ma 24 lata, miala chlopaka dlugo, byla z nim niby szczesliwa, zdjecia dawala z nim na nk i opisy dawala moj kochany, jedyny itp, a ostatnio zerwala z nim i z innym zaczela chodzic o znowu zdjecia daje tylko z tym nowym chlopakiem i znowu opisy z moim kochanym misiaczkiem i podobne. No szok co ci ludzie wyprawiaja. Dla mnie to jest co najmniej smieszne.

Gość k=lko
ja znam kilka takich przypadków

Gość tak uważam i tak powiem
to się śmiej, pusta lalo :O po cholerę ogłaszasz wszystkim tu, że własnego życia nie masz?..

Gość Derderkio
Całymi dniami niczym filatelista klasery z białymi krukami , przeglądam profile moich znajomych by choć trochę osłodzić sobie moją zgorzkniałość za pomocą obgadywania wyżej wymienionych.

Gość sdds
Uważam ze niektorzy to po prostu chca sie chwalic moi znajomi robia dokladnie tak samo i otwarcie mowia ze daja tyle i tyle zdjeci zeby ludzie widzieli i ogladali jakie maja zycie :/

Gość k=lko
tak uważam i tak powiem, to ty jesteś zalosna bo pewnie sama tak robisz a co do autorki topiku to ja popieram, tez uważam ze to jest baznadziejne

Gość Agniesia7654
a najśmieszniejsze są komentarze ludzi "mmm ślicznie razem wyglądacie! powodzenia" :o

Gość Made in Chile
Mnie tez smiesza takie osoby. Po co dawac zdjecie chlopaka ktorego nie jest sie pewnym? Ja jeszcze rozumiem gdyby to byl narzeczony albo maż ale chlopak? Bez sensu.W ogole bez sensu jest dawac zdjecia swoich chlopakow . Nie rozumiem tego, Portal sluzy zeby odnalezc znajomych a nie zeby na prawo i lewo obwieszczac jakiego ja to nie mam super chlopaka.

Gość jak dasz zdjęcie z mężęm
to odstraszysz potencjalnych kochanków .

Gość Negromanke
buahahha no glupia dziewczyna i tyle, w ogole trzeba byc mocno pieprznietym w glowe zeby dawac zdjecia swoich sympatii na nasza klase.

Gość sporo babeczek daje
wspólne zdjęcia ... inne się kamuflują i czyhają na lepsze okazje.