Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalijka

NIEŻYT NOSA- ALERGICZNY/NIEALERGICZNY??

Polecane posty

kTO SIE ZMAGA Z TYM PROBLEMEM?? Jak sobie radzicie? Jakie sposoby? Jakie leki? Domowe sposoby? Czy długo trwało zdiagnozwoanie nieżytu nosa-i jakie mieliście objawy?? Ja obecnie czekam na wizytę- myślę ze to niezyt nosa (miałam cytologię nosa, testy skórne)-- ale martwie sie ze może to byc przyczyna zatok albo również i zatok wraz z niezytem nosa... póki co biore leki bo miałam stany gorączkowe-, zatkany kompletnie nos, oddychanie przez usta, stan ropny , katar non stop i zatkany nosek:(:(:( Jak sobie radzicie ???? I jakie badania mieliscie.I czy macie nieżyt a;ergiczny czy niealergiczny??? Czekam na odzew:) I Pozdrawiam

Gość nie radzimy sobie
Mąż bierze non stop Zyrtek czyli lek na alergię, pije wapno, ale nos isę zapycha. Podejrzewam jakieś bakterie w zatokach.... dziś był w końcu drugi raz u laryngologa dostał Aulin, jakieś krople do nosa ze sterydem, lek homeopatyczny na rozrzedzenie wydzieliny (Sinupret) może wreszceie coś pomoże

Gość nochalek
A llergiczny katar, oj długo go mam. dzieki niemu polipy i niedrożność zatok, wieczne bóle glowy. Od jakiegos czasu stosuję rhinocort - krople, rewelacja, ale to steryd, do tego leki przeciwhistaminowe. I jakoś tam żyję. A do tego jeszcze astma, zmiany skórne.Raz lepiej, raz gorzej byle do przodu.

Gość nie radzimy sobie
No właśnie, mąż dostał penicylinę i po pierwszej dawce zajebistej wysypki na ciele....no żesz kurde....

Gość Gość

Mocniejsze leki podane drogą inhalacji działają znacznie lepiej od standardowych specyfików, co już dawno nauka potwierdziła. W płucach rozdzielanie leku jest praktycznie natychmiastowe, ulga błyskawiczna. Przy cięższych schorzeniach zbawienna sprawa. A co do lepszych inhalatorów to mogę od siebie wskazać na https://novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Używam od kilku miesięcy i jest znacznie lepszy od poprzedniego, wygodny i niezawodny. Trochę wydałem, ale zwraca się w bogactwie akcesoriów dołączonych.

Gość gość

Nawilżanie śluzówki nosa pomaga,są maści w aptece,popytaj.

Sinupret jest dobry na wszelki katar,potwierdzam.