ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 Witam.Czy jak kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia i on nie kończy we mnie to czy istnieje możliwość zapłodnienia???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Maj 5, 2009 jak masz 22 lata to wspolczuje twojemu otoczeniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 5, 2009 TAK ISTNIEJE I TO JEST BARDZO PRAWDOPODOBNE ZE ZAJDZIESZ W CIĄŻE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 ale w jaki sposób??? mówią ze sex bez zabezpieczenia to bardzo niebezpieczna forma współżycia jak nie chce mieć się dzidziusia ale jak mężczyzna nie kończy w nas to jakie to ryzyko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 proszę drogie panie zaspokójcie moja ciekawość... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co pytasz na forum Napisano Maj 5, 2009 sam sprawdź w praktyce jak w ciągu roku zajdziesz w ciążę to znaczy że jest to możliwe, a jak nie to znaczy że jesteś bezpłodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 a z waszego doświadczenia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Maj 5, 2009 nie mamy naszych doswiadczen bo nitk nie jest tak glupi zeby uprawiac seks bez zabezpieczenia jesli nie chce miec dzieci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 wiem i chcę zaprzestać tego ale po prostu zżera mnie ciekawość na ten temat... a tu od razu krytyka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fasolka... Napisano Maj 5, 2009 ja tak robiłam i przez 2 lata nie wpadłam nawet czasami we mnie kończył...ale to tez zalezy od organizmu...jest prawdopodobieństwo zajscia ale podczas takiego sexu jestes niepewna i radze zainwestowac w tabletki jak naprawde nie mozesz miec teraz dzicka bo ryzyko jest zawsze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Maj 5, 2009 bo to niewyobrazalna glupota w XXI wieku, majac 22 lata pytac o takie oczywiste sprawy :o moze jeszcze po 16latce (chociaz ja majac 16lat juz bylam uswiadomiona:o) to bym mogla sie spiodziewac takich pytac :o gdzies ty sie uchowala ? :o w zakonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala1111 Napisano Maj 5, 2009 Kochana, w czasie stosunku u mężczyzny wydziela się też płyn w którym są sladowe ilości plemników, co prawda są one słabe ale są, tak więc mozliwość zajścia w ciaże też jest. Powodzenia i radzę jednak się zabezpieczać jeśli nie chce się mieć kłopotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Maj 5, 2009 dziękuje za opinie i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie nie działa Napisano Maj 5, 2009 " zabezpieczałam " się w ten sposób + kalendarzyk przez 3 lata i mam z tego dwójkę dzieci, więc nie polecam tej metody nikomu, chyba, że chcesz być w ciąży, do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach