Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalon0

co sądzicie o seksie od tyłu?

Polecane posty

Gość Kirby
wez no przestan, a masz je na całym ciele?

Gość dziewczyna od tyłu
to jak jakaś rzecz , prawie to samo co cokolwiek.Twarzy nie widać to jak nie człowiek ,może być np.koza!

Gość Kirby
a ty myslisz ze dziewczyny to tylko na macho leca??

Gość uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppuuuu

no to teraz cos co nie bardzo sie Wam spodoba i powinno zmienic opinie. przebadano 130 kobiet. i w skali od 1 do 5 ocene dobra (4) swemu zyciu seksualnemu dalo tylko 28 kobietm zas b. dobra (5) tylko 2. cala reszta ocenila swoje zycie seksulane na 1 i 2. co wiecej tylko 12 bylo zainteresowanych stosunkami analnymi, zas 98 stosunkami klasycznymi. ozn. to iz na kafeterii sa glownie zboczence i perwersi.....:))) cyt: wprost, z.lew-starowicz, 10/05/2009

Dla mnie bomba. Lubię wszystkie dziurki... :P

Gość perfect fit
uśmiałam się szczerze czytając to forum waszych poglądów począwszy od zatwardziałych feministek aż do fanatycznych wyznawców Chrystusa z nazaretu; seks od tylu osobisćie uwielbiam jest bardziej doznaniowy głębiej wchodzi i aż mrowi w lędźwiach co do seksu analnego, który rozpetał prawdziwą burzę to jest niestety dosc wykanczajacy dla kobiet (ostatnio czytałam że pedały sa jakos bardziej do tego stworzone) i bolesny; czasami daje mojemu facetowi zacisne zeby i jakos przetrwam i nie wydaje i sie zeby mial przez to zapatrywanie homo chyba wiekszosc panow to lubi; po co sie tak poswiecam? hmm on z kolei pozwala mi sie bic i rzucac miesem w lozku a zycie jest sztuka kompromisu; i tez nie uwazam sie za jakas swinie skrajnie zboczona ja jestem spokojniutka i opanowana ale lubie sie wyzywac w lozku przez to ze sie nie kocham ale sie pier...olę

Gość berska
ja powiem tak, parę miesięcy temu odrzucało mnie na samą myśl o analu, wystarczyło, że chłopak wspomniał tylko o tej formie seksu, a już mi się niedobrze robiło... mówiłam mu, żeby sam sobie coś w d... wsadził i zobaczył, czy to fajne, że to pedalskie itp Na koniec dodałam, że nigdy mu tak nie dam. Chłopak przez jakiś czas nie wspominał, po czym raz zaczął delikatnie i powoli dotykać mnie tam. I tak powoli, powoli sprawił, że zaczęło mi się to podobać, nawet bardzo. Mój facet Jest niezwykle delikatny, nic mnie ni boli i po też nie mam żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Od czasu do czasu lubię tak sobie dla odmiany urozmaicić seks